В AIN.UA — новий головний редактор

Читати на RU

З жовтня 2023 року у видання AIN.UA новий головний редактор. Місце Іллі Кабачинського займе Олександр Стрельников. 

До AIN.UA Олександр працював Lead Editor в DOU та заступником головного редактора сайту NV, його досвід дозволить оновити видання та збільшити спектр тем, які висвітлюватиме медіа.

«AIN.UA — велике медіа з історією. Наша амбітна мета — побудувати навколо нього ком’юніті, а також розшити набір тем, про які видання писатиме. Олександр має для цього чудовий досвід і зможе нам з цим допомогти», — розповідає Артем Старосєк, новий керівник AIN.UA. 

«AIN.UA — видання з репутацією. Ми хочемо зберегти ту потужну базу, яку воно має, та розвинути її за допомогою нових форматів, ще більшої кількості якісного контенту і розбудови якісної читацької спільноти. Маємо чимало планів, які будемо втілювати вже найближчим часом. Зокрема, оновлення сайту, а також довготривала інституційна підтримка волонтерських ініціатив. І звісно — залучення нових спеціалістів у команду», — додає Олександр Стрельников, новий головний редактор AIN.UA. 

Нагадаємо, Ілля Бошняков продав видання AIN.UA у вересні 2023 року, яким володів з лютого 2016 року. Ілля Кабачинський приєднався до медіа у 2017 році і з того часу очолював редакцію AIN.UA. Він залишає посаду після зміни керівництва. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук