Atlassian придбала сервіс для обміну робочими відеоповідомленнями Loom за майже $975 млн

Читати на RU

Австралійська Atlassian, що вже володіє сервісами Jira, Trello та Confluence, уклала угоду про покупку платформи для асинхронного обміну відеоповідомленнями з колегами Loom. Як повідомляє Reuters, сума угоди склала $975 млн, з яких $880 млн буде виплачено грошима, а решту — акціями.

  • Atlassian повідомила, що уклала угоду про придбання приватну платформу обміну відеоповідомленнями Loom за $975 млн. Угода має покращити інструменти командної співпраці Atlassian, та дозволить «задовольнити стійкий попит, який підживлюється впровадженням гібридного формату роботи».
  • Loom, до числа інвесторів якого входять Sequoia, Kleiner Perkins і a16z, створює інструменти, які допомагають користувачам записувати свої екрани, камеру та мікрофон для створення та обміну відео. Це дозволяє створювати туторіали або пояснення робочих процесів для колег.
  • Інтеграція технології Loom у програмне забезпечення Atlassian, таке як інструменти для співпраці Jira та Confluence, допоможе користувачам використовувати відео у своїх робочих процесах. Придбання Loom, який має понад 25 мільйонів користувачів у всьому світі, дозволить клієнтам спілкуватися та співпрацювати ефективніше, зазначили в Atlassian.
  • Очікується, що угода буде завершена в березні 2024 року, і фінансуватиметься коштом наявних грошових активів Atlassian. $880 млн з загальної вартості угоди буде виплачено грошима, а решту — акціями.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук