Apple анонсувала жовтневу презентацію Scary fast. Можуть показати Mac на M3

Читати на RU

Apple анонсувала спеціальну віртуальну подію наприкінці жовтня. Як повідомляє профільний портал 9to5mac, поки немає точної інформації про те, що буде представлено на цій презентації, проте відповідно до інсайдерських джерел, найімовірніше, це будуть нові комп’ютери Mac на процесорах M3.

  • На відміну від кількох минулих подій Apple, презентація Scary fast пройде повністю віртуально. Трансляція відбудеться через сайт Apple, YouTube і Apple TV напередодні Геловіна — 30 жовтня о 17:00 за тихоокеанським часом (4:00 ранку за Києвом).
  • Очікується, що жовтневий захід Apple буде зосереджений на представленні нових Mac. Ходять чутки, що компанія розробляє новий iMac і можливі оновлення для MacBook Pro. На вебсайті Apple Events є анімована версія запрошення, де логотип Apple перетворюється на моторошне обличчя у стилі пошукового інтерфейсу Finder, що є чітким натяком на нові Mac.
  • Одне з актуальних питань полягає в тому, чи готова Apple представити свій чіп M3 наступного покоління. Цілком можливо, що новий iMac працюватиме на чіпі M2, який вперше був представлений на WWDC 2022. Однак слоган Scary fast натякає на те, що наближаються серйозніші оновлення.

Чому це цікаво?

  • Apple представила поточний iMac ще у квітні 2021 року з чіпом M1. Він мав абсолютно новий ультратонкий дизайн і був доступний у різноманітних унікальних кольорах. Однак 24-дюймовий iMac відтоді ще не оновлювався.
  • У січні 2023-го Apple провела презентацію оновлених 14- і 16-дюймових MacBook Pro з чіпами M2. Ця «подія» не була попередньо оголошена, а натомість відбулася у формі пресрелізу на сайті Apple та опублікованого відео (без прямої трансляції) на YouTube.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук