Binance призначила українця Кирила Хом’якова головою CEE та Центральної Азії

Криптокомпанія Binance оголосила про призначення українця Кирила Хом’якова головою регіонів CEE та Центральної Азії. Спочатку він був генеральним менеджером Binance в Україні, а згодом обійняв аналогічну посаду, але вже по Центральній і Східній Європі (CEE). Тепер Хом’яков керуватиме розвитком бізнесу в 14 країнах у регіонах CEE та Центральної Азії.

  • У сфері його обовʼязків: керування командами на цих ринках для покращення продуктів і послуг Binance, забезпечення зростання компанії, освітні ініціативи, розвиток фіатних каналів і оптимізація взаємодії з користувачами.
  • Крім того, він налагоджуватиме діалог з державними структурами на ринках CEE та Центральної Азії.
  • Кирило Хом’яков приєднався до Binance у січні 2022 року. До приходу в Binance обіймав керівні посади в різних банківських, фінтех- та державних організаціях, зокрема генерального директора Державного агентства інфраструктурних проєктів України та гендиректора компанії з розробки програмного забезпечення на блокчейні.

«<…> Ці різноманітні та унікальні регіони [CEE та Центральна Азія – ред.] мають вирішальне значення для нашої компанії. Кирило, який має глибоке розуміння цих місцевих ринків, відіграє важливу роль в компанії. Це призначення забезпечить ефективний розподіл наших ресурсів для зростання компанії в цій частині світу», — прокоментував кадрові зміни Річард Тенг, регіональний керівник Binance.

  • Binance є найбільшою в світі криптовалютною біржею та позиціює себе як блокчейн-екосистему й постачальника криптовалютної інфраструктури. Серед послуг: торгівля та фінанси, освіта, дослідження, інвестиції та інкубація, децентралізація та інфраструктурні рішення тощо.
  • Компанія оголосила про вихід з росії лише наприкінці вересня 2023 року, ініціювавши продаж локального бізнесу криптообмінника CommEX. Російським користувачам криптобіржа запропонувала такі умови: вони матимуть змогу перейти на CommEX або закрити свої акаунти та вивести активи упродовж року з моменту закриття угоди.
  • В компанії цей крок пояснили тим, що «робота в росії несумісна зі стратегією відповідності Binance». Про війну в Україні, яку розвʼязала рф, компанія не згадала.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук