Українці отримали безплатний Premium-доступ до Promova, платформи для вивчення мов

Читати на RU

Українські користувачі отримали безплатний Premium-доступ до Promova, платформи для вивчення мов, зокрема англійської всіх рівнів — від початкового до високого. Платформа стала частиною національної програми Future Perfect, повідомляють в Мінцифрі.

  • Promova — платформа та застосунок для вивчення англійської, німецької, іспанської, арабської, корейської та інших мов розроблений вихідцями з Genesis, українцями Мішою Гальяном та Андрієм Скрипником. Promova входить у топ-10 застосунків для вивчення мов, а сам застосунок завантажили вже понад 12 мільйонів користувачів по всьому світу.
  • Premium-доступ до Promova

Що саме Promova дарує українцям:

  1. Premium-доступ до всіх мовних курсів на три роки.
  2. Доступ до навчання на всіх платформах: з телефона чи комп’ютера.
  3. А також доступ до мовного клубу, де українці можуть поспілкуватися з іноземцями особисто.
  4. Загалом платформа пропонує уроки всіх мовних рівнів — від beginner до advanced, доступ до курсів бізнес-англійської та англійської для подорожей, а також уроки англійської за переглядом серіалів.

Проєкт є частиною національної програми популяризації англійської мови Future Perfect, створеної з ініціативи Президента України, а координацією проєкту займається Міністерство цифрової трансформації України у взаємодії з іншими міністерствами.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук