Краудфандинг для зміцнення Сил ТрО. «Повернись живим» і Genesis запустили новий спільний проєкт 

Фонд компетентної допомоги армії«Повернись живим» і кофаундингова IT-компанія Genesis презентували проєкт «‎Здіймемо рокіт». Це краудфандинг, покликаний забезпечити бригади Сил ТрО ЗСУ комплектами аеророзвідки. Ініціатори кампанії мають на меті зібрати 10 732 080 грн. Цю суму витратять на купівлю дронів, засобів живлення і зв’язку та іншої техніки для 112, 114 та 241 бригад. 

Для підсилення на полі бою аеророзвідники кожної з бригад отримають 18 квадрокоптерів й понад сотню батарей до них, 12 портативних і три автомобільні рації, 10 планшетів, 6 зарядних станцій, а також підсилювачі сигналу, флешки, монітори й ноутбуки.

До проєкту «‎Здіймемо рокіт» долучилися команди екосистеми бізнесів Genesis та партнерських компаній — appflame, Solidgate, Quarks, Headway, Universe, Legit. В межах кампанії вже вдалось зібрати більш ніж половину потрібної суми. Краудфандинг буде тривати до кінця поточного року. Підтримати збір зможе кожен охочий за посиланням

Проєкт став продовженням системного партнерства Genesis, «Повернись живим» та Сил ТрО ЗСУ, яке розпочалося на початку 2023 року в межах навчального курсу «‎Вишкіл капітанів»

«Реалізовуємо наш черговий спільний проєкт із фондом «Повернись живим» — однією з найбільш авторитетних і компетентних команд допомоги ЗСУ. Genesis разом із партнерами докладає багато зусиль, щоби надавати системну допомогу армії в тому напрямі, який ми визначили для себе пріоритетним. Тепер військові, що пройшли курс «Вишкіл капітанів», зможуть отримати бригадні комплекти для забезпечення своїх аеророзвідників. Ми вдячні нашим бійцям за захист і раді бути партнерами проєкту «Здіймемо рокіт», націленого на перемогу», — прокоментував Володимир Многолєтній, засновник та CEO Genesis.

Бригадні комплекти допоможуть підрозділам забезпечити розвідувальні операції, коригувати вогонь, шукати поранених, а також шляхи для підвозу їжі, води, боєприпасів. 

«Повернись живим» долучився до розбудови територіальної оборони України 2020 року. І з початком нового етапу війни ми щоденно працюємо на забезпечення підрозділів, зокрема й ТрО, необхідною поточною допомогою в техніці й обладнанні. Крім того, купуємо для Тероборони зброю — міномети, кулемети, гранатомети. Також допомагаємо разом із групою компаній Genesis у підготовці бойових офіцерів. І ці люди на війні потребують «очей» — дронів для ефективної й безпечнішої розвідки. Тож дякуємо партнерам і всім, хто долучається до нашого проєкту», — говорить Тарас Чмут, директор фонду «Повернись живим». 

Більше деталей про кампанію можна дізнатись на сайті «Здіймемо рокіт»

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук