Дізнайтеся про IoT-проєкти на AWS Notes. Chapter 1: опис доповідей та детальна інформація

Цього грудня AWS User Group Ukraine запускає нову серію віртуальних конференцій AWS Notes, за співучасті головного партнера івенту Yalantis.

Кожен івент AWS Notes — це окремий розділ клауду AWS, зібраний зі спеціальних доповідей Notes, які дозволять зануритися у світ AWS проєктів, дізнатися про найкращі практики та успішні кейси, які допомагають розвивати українське та світове IT.

Chapter 1 присвячено проєктам інтернету речей (IoT).

Впродовж першої віртуальної конференції будуть представлені Tech Notes доповіді, де спікери розкриють, як IoT перевертає звичну картину в різних галузях та розкажуть про виклики й складнощі, з якими стикаються розробники при створенні таких проєктів:

  • «Modular IoT data processing platform or «here we go again …» від Дениса Дороніна, CTO в Yalantis
  • «Connected Mobility with AWS» від Олексія Іванчеко, Solution Architect в AWS
  • «Migrating 1 Million Devices to AWS IoT» від Івана Коваленко, Software Engineer у Global Logic
  • «AWS IoT in the Driver’s Seat: Transforming Automotive Data Gathering and Analysis» від Konstantinos Kourmousis, Solution Architect в AWS
  • «Building OCPP-compliant EV charging solution on AWS»  від Михайла Когута, Embedded IoT Solutions Architect в N-iX

Та короткі, але наповнені інсайтами Snap Notes, де спікери поділяться своїми інноваційними IoT-проєктами:

  • «eSvitlo: Using AWS to Light Up Lives During Blackouts in War-torn Ukraine» від Віталія Павлюка, Senior Software Engineer у Mathem та Chimplie
  • «A Homemade Plant Growth Monitoring IoT System» від Sixing Huang, Bioinformatician and Evangelist у Gemini Data Inc

«Це перша подія від  AWS User Group Ukraine в такому форматі, повністю присвячена темі IoT. У 2022 році ми в Yalantis обрали цей напрям як стратегічний. Конференція дозволить, по-перше, розповісти про те, що ми вже зробили, по-друге, зробити raise awareness серед українських розробників та по-третє, поділитися своїм віженом стосовно розвитку IoT-галузі. У нас є свої рішення та підходи, якими ми хочемо поділитися із ком’юніті.

Рідко коли у галузі IoT можна знайти прямо таку відкриту інформацію стосовно рішень. Зазвичай, вони більш закриті, а інформації стосовно того, як це працює під капотом, мало. Ми ж розберемо цю тему від початку до кінця. Від Yalantis ми будемо представляти нашу Data Management платформу, яка застосовується у рішеннях в IoT для того, щоб збирати, обробляти та візуалізувати дані», – каже Денис Доронін, CTO в Yalantis.

Конференція відбудеться 12 грудня онлайн, тож можна приєднатися з будь-якого куточка світу, аби дізнатися про IoT з перших вуст розробників. Реєстрація вже відкрита, а спікери готуються поділитися з вами своїм досвідом. Приєднуйтеся, та до зустрічі на AWS Notes. Chapter 1!

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук