Перший в Україні медичний AI-асистент отримав велике оновлення. Чого чекати? 

Потужний реліз застосунку Mark обіцяє покрокову трансформацію користувацького досвіду в галузі медичних додатків. 

Нагадаємо, що Mark – це перший в Україні персональний медичний помічник, що працює на базі алгоритмів штучного інтелекту. Ідея та розробка належать медику зі Львова Андрію Петруху та розробнику з Бахмуту Валерію Ясакову. Понад 6 місяців застосунок працював у тестовому режимі, зібрав понад 11500 користувачів, а на днях отримав масштабне оновлення та перші схвальні відгуки від клієнтів та партнерів. 

Що нового в Mark?

Шлях користувача 

Тестування додатка підсвітило вразливі місця, а масштабне опитування, що охопило понад 5000 користувачів застосунку, показало основні запити аудиторії, що активно взаємодіє з Mark. Команда дослухалась ідей, відгуків та критики, а результати опитувань та досліджень спричинили низку важливих трансформацій у підходах до формування шляху користувача. 

Відтепер Mark адаптується до потреб користувача, фокусуючись на комплексній оцінці та допомозі, враховує відправну точку здоров’я, запити і цілі людини, щоб бути максимально корисним для кожного. На початку роботи система пропонує заповнити коротку анкету, яка забезпечує персоналізацію роботи з аплікацією. 

Новий дизайн 

Впровадження кращих практик мобільного інтерфейсу та вдосконалення процесу взаємодії з користувачем – пріоритетні завдання, що стояли перед продуктовою командою Mark. Інтенсивні брейнштормінг-сесії та детальне пропрацювання user flow привели до якісних змін, перша з яких відчутна у поточному релізі – повний перезапуск дизайну інтерфейсу. Відтепер він більш сучасний, зрозумілий та відповідає запитам користувачів. 

Покращення якості 

 Залучені влітку інвестиції сприяли розширенню команди Mark, що дозволило ще більше сфокусуватись на якості розробки. У останньому оновленні команда покращила точність алгоритму штучного інтелекту, а також виправила всі помічені помилки та прискорила роботу застосунку. 

Як отримати оновлену версію Mark? 

Застосунок доступний у тестовому режимі на платформах AppStore та Google Play. Усі охочі можуть безкоштовно користуватись функціями та перевагами нової версії. 

Важливий зворотний зв’язок! 

Команда Mark вдячна за відгуки та ідеї, які надихають на постійні вдосконалення та продовжує працювати над новими можливостями, щоб стати найкращим помічником у питаннях здоров’я для кожної українки та українця. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук