Зі Spotify йде фінансовий директор — разом із сотнями інших співробітників

Фінансовий директор Spotify Пол Вогель йде з компанії слідом за масовим звільненням працівників. Про це йдеться в офіційній заяві Spotify.

  • Це сталося після низки великих скорочень у Spotify. Цього тижня стало відомо, що компанія звільняє 17% співробітників. У січні компанія оголосила про звільнення 6% персоналу, у червні — про ще 200 людей. Такий крок у компанії пояснюють необхідністю зменшення витрат.
  • Вогель, який керував фінансовим станом компанії з 2020 року, коли вона розширилася на ринок подкастів і аудіокниг, залишить посаду наприкінці березня наступного року.
  • Генеральний директор Spotify Даніель Ек заявив, що рішення ухвалили, адже у Вогеля недостатньо досвіду, щоби допомогти компанії розширюватись і відповідати очікуванням ринку. Зараз Spotify веде шукає нового фінансового директора.

Spotify — це музичний стрімінговий сервіс, який дозволяє користувачам слухати музику, подкасти та інші аудіозаписи через інтернет. Сервіс був заснований у 2006 році й на сьогодні є одним із найпопулярніших у світі.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук