Американець звинувачує Rockstar Games у незаконному використанні свого образу в трейлері GTA VI

Житель Флориди Лоуренс Салліван звинувачує студію Rockstar Games у незаконному використанні свого образу в трейлері GTA VI та вимагає виплатити йому $2 млн. Про це пише Business Insider.

  • Лоуренс Салліван, став відомим у мережі як «Флоридський Джокер» у 2017 році після арешту. Відео з його татуйованим обличчям завірусилося в соцмережах.
  • Минулого тижня студія Rockstar Games випустила перший трейлер гри GTA VI. Він був щедро насичений відомими американськими інтернет-мемами та персонажами. Зокрема в одній зі сцен був зображений ув’язнений чоловік зі схожими на Лоуренсові татуюваннями на обличчі.
Зліва – Лоуренс Салліван (скриншот з його відео у TikTok), справа – персонаж GTA VI (скриншот трейлера Rockstar Games)

«Усі кажуть, що в мене галюцинації, що я не Джокер з GTA 6. Та це я. Людина, якою вони надихалися. Ви ж бачите це? Просто пошукайте мене в інтернеті, я — «Флоридський Джокер». GTA, ми маємо поговорити. ​​Якщо ні, ви повинні дати мені мільйон чи два», — сказав Салліван у відео у своєму TikTok.

Студія Rockstar Games випустила перший офіційний трейлер довгоочікуваної GTA VI 5 грудня 2023 року. За перші 11 годин ролик набрав понад 55 мільйонів переглядів у YouTube. В офіційному X (раніше Twitter) Книги рекордів Гіннеса це назвали рекордом серед переглядів трейлерів відеоігор за добу. Наразі трейлер GTA VI переглянули понад 140 мільйонів разів.

Вихід гри заплановано на 2025 рік.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук