Rockstar Games випустили трейлер довгоочікуваної гри GTA VI

Студія Rockstar Games опублікувала перший офіційний трейлер довгоочікуваної гри Grand Theft Auto VI. Його презентували раніше запланованого часу через витік даних. Гра має вийти у 2025 році.

«Наш трейлер просочився, тож подивіться правду на YouTube», — написали на офіційній сторінці студії у X (раніше Twitter).

Сюжет гри відбуватиметься у вже відомому Vice City, який є омажем на американський Маямі. Уперше в грі з’явиться головна героїня, Лючія, кохана головного героя. У пресрелізі гри сказано:

«Grand Theft Auto VI прямує до штату Леоніда, де розташовані залиті неоном вулиці Vice City, у найбільшій та захопливій еволюції серії Grand Theft Auto».

Трейлер опублікували трохи раніше запланованого часу, оскільки робота над грою оточена низкою витоків даних. Зокрема кілька днів тому у X та TikTok були злиті нібито кадри з гри, які, можливо, надійшли від дитини співробітника Rockstar. Наразі всі відео заблоковані.

18 вересня 2022 року користувач під ніком teapotuberhacker опублікував на форумі GTAForums частину архіву з даними гри, що загалом включає ранній білд та вихідний код тестової версії.

Студія Rockstar Games зробила офіційний анонс продовження легендарної серії відеоігор Grand Theft Auto — GTA 6 8 листопада 2023 року. Частина стане продовженням франшизи, яка побачила світ в далекому 1997 році. Попередня частина, GTA 5, вийшла десять років тому, у 2013-му. З того часу, компанія продала понад 170 мільйонів копій гри, що зробило франшизу однією з найбільш успішних за всю історію ігроіндустрії.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук