Fintellect залучив $50 000 від ZAS Ventures – деталі

Український стартап Fintellect, який розробляє фінансовий застосунок для бізнесів, залучив $50 000 від венчурної фірми ZAS Ventures при оцінці у $2,6 мільйона. Поточний раунд ще відкритий, а його кінцева оцінка поки гнучка. Про це AIN.UA повідомили сторони угоди.

Основні кошти підуть на посилення команди та підтримки інфраструктури.

«Ми перебуваємо на ранній стадії розвитку продукту, тож основний фокус для нас – це делівері, ріст трекшну та розвиток інфраструктури навколо продукту. Оскільки ми SaaS-стартап на межі з FinTech, то маємо партнерів, через яких інтегруємось з банками та платіжними системами, автоматизуємо валютні розрахунки, імпортуємо дані із тайм-трекерів та інструментів для проєктного менеджменту. На підтримку цих зв’язків й потрібні кошти», – повідомили в Fintellect.

Ціль команди на перший квартал 2024 року, крім посилення інженерної команди та зростання трекшн, – залучити додаткові інвестиції, розвивати маркетинг і відділ продажів й вирости до показника у €25 000 регулярного щомісячного доходу проєкту.

Про Fintellect і склад команди

Fintellect – це фінансовий інструмент для вебстудій, IT-компаній, діджитал-агенцій та інших типів компаній з креативної та технологічної індустрій.

Він допомагає не потрапляти в касові розриви, рахувати прибутковість кожного проєкту, контролювати собівартість погодинних рейтів, та інтегрується з тайм-трекерами, CRM, та HRM, розповідають представники стартапу.

«Наша ціль – побудувати ультимативний інструмент для управління грошима сервісних бізнесів, що побудований на специфічних use-кейсах цієї бізнес-моделі та враховує завдання і проблеми, що системно виникають у фаундерів та менеджерів B2B-компаній», – додають у Fintellect.

Зараз команда проєкту складається з шістьох людей, які мають досвід в розробці, тестуванні та FinTech.

2023 року Fintellect вийшов зі стадії закритої бети та перебуває в стадії активної розробки, налагодження продажів і клієнтської бази.

Про ZAS Ventures

ZAS Ventures заснували українці Андрій Зінчук та Артем Волхонський. Обидва перебувають в Києві. Офіційний запуск відбувся у вересні 2023 року. Венчурна фірма інкорпорована в США з офісами в Сан-Франциско та Києві. Окрім українців, ZAS Ventures також має американських партнерів.

ZAS Ventures планує проінвестувати в 30 українських стартапів чеком до $100 000 на передпосівній стадії та в перспективі допомогти їм підняти сідраунд через рік. ZAS Ventures рекомендуватиме свої портфельні компанії більш ніж 20 іншим фондам-партнерам в США та Європі, а також готовий самостійно робити доінвестування.

Також ZAS Ventures практикує офісні години, під час яких можна запітчити свій проект і отримати поради від партнерів фонду. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук