Microsoft запустила підписку Copilot Pro для усіх користувачів

Microsoft робить крок до впровадження ШІ в офісні програми для всіх користувачів, пропонуючи нову підписку Copilot Pro. Цей платний пакет відкриває доступ до функцій ШІ в програмах Office, зокрема Word, Excel і PowerPoint та інших програм Microsoft 365.

Які можливості надає Copilot Pro?

Якщо ви вже є підписником Microsoft 365 Personal або Home, додаткові $20 на місяць (на кожного користувача) відкриють доступ до Copilot в Office на пристроях Mac, Windows та iPad. Ці інструменти включають:

  • Генерацію слайдів PowerPoint за допомогою простих текстових запитів, схожих на діалог з чат-ботом.
  • Вбудовані функції Copilot у Word, що допомагають перефразувати абзаци, генерувати текст та скорочувати документи.
  • Допомогу Copilot в Outlook.com зі створенням та відповідями на електронні листи.
  • Попередню версію для Excel, що аналізує дані, створює графіки тощо.
  • Доступ до найновіших моделей OpenAI, зокрема й GPT-4 Turbo
  • Покращення зображень, створених інструментом Image Creator (колишній Bing Image Creator).
  • Copilot GPT Builder: можливість створити власного персонального Copilot GPT.

Більшість функцій, які були доступні для бізнесу впродовж останніх двох місяців, тепер відкриті й для широкого загалу. Винятком є можливість генерувати презентації PowerPoint на основі документів Word – ця функція з’явиться пізніше, оскільки споживча версія не використовує технологію Microsoft Graph.

Навіть без підписки на Microsoft 365 ви можете оформити окрему підписку для доступу до GPT-4 Turbo, Image Creator та Copilot GPT Builder.

У 2024 році Microsoft збільшить кількість мов, що підтримуються в Copilot. У першій половині року в нього впровадять арабську, китайська (традиційна), чеську, данську, голландську, фінську, іврит, угорську, корейську, норвезьку, польську, португальську, російську, шведську, тайську, турецьку та українську мови.

Наразі Copilot підтримується такими мовами: англійська, іспанська, японська, французька, німецька, португальська, італійська та спрощена китайська.

Компанія також повідомила, що скасовує мінімальну вимогу для покупки корпоративної версії для 300 осіб. Передплата коштує $30 для одного користувача.

Скрін Microsoft

У грудні Copilot став загальнодоступним. Також Microsoft випустила окремий застосунок Copilot для Android, а ось версія для iOS все ще недоступна.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук