X додасть аудіо- та відеодзвінки для Android

Соціальна мережа Ілона Маска X розгортає функцію аудіо- та відеодзвінків безпосередньо у застосунку для користувачів Android. Один з інженерів X, який працював над проєктом, повідомив про випуск функції, стверджуючи, що вона буде доступна для користувачів Android після наступного оновлення програми.

У серпні 2023 року генеральна директорка Лінда Яккаріно вперше заговорила про впровадження відеозв’язків на платформі. Їх запустили для користувачів iOS у жовтні.

Варто зазначити, що будь-який користувач може отримати дзвінок, але здійснювати його можуть лише користувачі, які мають підписку.

Користувачі можуть активувати або деактивувати дзвінки через Налаштування > Конфіденційність і безпека > Прямі повідомлення > Увімкнути аудіо- та відеозв’язки.

Це ж меню дозволяє людям контролювати, хто може їм дзвонити: акаунти з їхньої адресної книги; акаунти, на які вони підписані; верифіковані користувачі. Вони можуть вибрати кілька варіантів з цих категорій.

X все ще амбітна у своєму прагненні стати «застосунком для всього». Раніше цього місяця компанія опублікувала своє бачення на 2024 рік, що включає впровадження безпосередньої оплати між користувачами, нові функції, керовані штучним інтелектом xAI, такі як «показати несхожі публікації», та більше рекламних продуктів для маркетологів.

Звіти свідчать, що рекламодавці залишають X і натомість витрачають гроші на платформах на кшталт LinkedIn після того, як Маск сказав їм «Go f*ck yourself» на заході в листопаді 2023 року.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук