Чеський стартап Hedepy залучив €1,75 млн на поширення онлайн-психотерапії в усьому світі

Чеська онлайн-платформа психотерапії Hedepy, яка об’єднує сотні терапевтів по всьому світу, наприкінці минулого року завершила найбільшу інвестицію за свою історію. У грудні 2023 року стартап залучив €1,75 млн фінансування.

  • Компанія завершила 2023 рік із загальною сумою залучених коштів у розмірі €3,9 млн, як від наявних, так і від нових іноземних інвесторів.
  • Фонд Nation 1 та інвестор Леош Навратіл втретє інвестували в Hedepy, подвоївши вартість платформи в порівнянні з попереднім раундом інвестицій. Вперше інвестує угорський фонд Impact Ventures, який очолив раунд. Четвертим інвестором став AspectWorks Group, один з нинішніх корпоративних клієнтів платформи.
  • Hedepy планує використовувати фінансування не тільки для розвитку свого застосунку для профілактики психічного здоров’я, але й для розширення підтримки корпоративних клієнтів, які використовують платформу для своїх співробітників.

Hedepy працює на чеському ринку з 2020 року, але за чотири роки платформа змогла розширитися на десять інших європейських ринків, зокрема Польщу, Румунію, Україну, Грецію та Фінляндію. На п’яти з цих ринків Hedepy є лідером у своїй галузі і наразі проводить понад 60% своїх терапій за кордоном.

Окрім онлайн-терапій, Hedepy тепер пропонує клієнтам самодопомогу, яка має на меті забезпечити простір, де люди можуть зосередитися не тільки на вирішенні гострих проблем, але й на профілактиці.

Окрім навчального відеоконтенту, клієнти можуть пройти показові тести, які дають їм змогу зрозуміти, звідки може походити їхня проблема чи невпевненість, або поспілкуватися зі своїм обраним психотерапевтом.

«Це визнання для всіх членів нашої команди та сотень терапевтів і психіатрів в 11 європейських країнах, де ми зараз працюємо. Тепер ми будемо ще більше боротися за те, щоб кожна людина, незалежно від доходу та місця проживання, могла мати найкраще психічне здоров’я», – написав Лукаш Крчіл, генеральний директор і співзасновник Hedepy.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук