Які серіали вийдуть на Netflix у 2024 році: адаптація «Аватара» та другий сезон «Гри в кальмара»

Стримінговий сервіс Netflix опублікував список новинок 2024 року. Раніше ми розповідали про плани на повний метр, а нижче зібрали інформацію про деякі серіали, які можна буде переглянути на платформі вже цього року. Серед них — довгоочікуване продовження «Гри в кальмара», нові сезони «Аркейн» та «Бріджертонів».

Аватар: останній захисник

Коли: 22 лютого

Каст: Гордон Корм’є, Кіавентійо, Ян Оуслі, Даллас Лю, Кен Люн, Пол Сун-Хюнг Лі, Даніель Де Кім

Шоуранер: Альберт Кім

Лайвекшн-адаптація легендарного анімаційного серіалу «Аватар: Легенда про Аанга» від Nickelodeon, який виходив упродовж 2005–2008 років. Це історія про юного Аватара, який вчиться володіти чотирма стихіями (вода, земля, повітря та вогонь), щоби відновити баланс у світі, якому загрожує нація Вогню.

Проблема трьох тіл

Коли: 21 березня

Каст: Елліот Пейдж, Том Гоппер, Девід Кастанеда, Еммі Рейвер-Лемпман, Роберт Шіен, Ейдан Ґаллаґгер тощо

Шоуранер: Девід Беніофф, Ді Бі Вайсс, Александр Ву

«Проблема трьох тіл» — новий серіал на Netflix, що базується на однойменного науково-фантастичного роману китайського письменника-фантаста Лю Цисіня, який є першою частиною трилогії «Пам’ять про минуле Землі». У Netflix презентують серіал так: «Доленосне рішення молодої жінки в Китаї 1960-х років відбивається в просторі та часі до наших днів. Коли закони природи незбагненним чином розплутуються на їхніх очах, згуртована група блискучих учених об’єднує зусилля з детективом, щоби протистояти найбільшій загрозі в історії людства».

Бріджертони (3 сезон)

Коли: перша частина — 16 травня, друга частина – 14 червня

Каст: Нікола Кохлан, Люк Ньютон, Клаудія Джессі, Люк Томпсон, Голда Рошевель, Аджоа Андох тощо

Шоуранерка: Джесс Браунелл

Популярний серіал «Бріджертони» повертається в третьому сезоні й цього разу розповість про Пенелопу Фетерінгтон, головну інтригантку перших двох сезонів, також відому як Леді Віселдаун. Пенелопа вирішує відмовитися від своїх почуттів до Коліна Бріджертона та почати шукати чоловіка, який став би для неї дійсно вдалою партією. Водночас Колін повернеться після довготривалих подорожей і, можливо, перегляне своє ставлення до Пенелопи як старої подруги.

Гра в кальмара (2 сезон)

Коли: 2024 рік

Каст: Лі Чон Чже, Лі Бьон Хун, Їм Сі Ван, Кан Ха Нойл, Ві Ха Джун, Пак Гю Йон, Лі Джін Ук, Пак Сон Хун тощо

Шоуранер: Хван Дон Хьок

Перший сезон південнокорейського серіалу «Гра в Кальмара» став одним із найпопулярніших серіалів на Netflix, у перші 28 днів після прем’єри його переглянули 100 мільйонів людей з усього світу. Перший сезон вийшов у 2021 році й після такого успіху другий сезон був лише питанням часу. Цього року гра на виживання повертається. Поки деталей не багато, ми знаємо що учасники гри знову змагатимуться в смертельних випробуваннях за приз у 45,6 млрд вон.

Аркейн (2 сезон)

Коли: 2024 рік

Каст озвучки: Гейлі Стайнфельд, Елла Пернелл, Кеті Люнг

Творці: Крістіан Лінке та Алекс Йі

Наразі Netflix не розкриває жодних деталей про новий сезон анімаційного серіалу «Аркейн», але обіцяє зробити це невдовзі. Перший сезон вийшов у 2021 році й отримав дуже схвальні відгуки від критиків та глядачів. Події відбуваються у вигаданих містах всесвіту «Ліги легенд»: аристократичному Пілтовері та Зауні, де мешкають бідняки та злочинці. Невдале пограбування лабораторії в Пілтовері групою злодіїв із Зауна обертається тим, що до світу повертається заборонена магія.

Академія Амбрелла (фінальний 4 сезон)

Коли: 2024 рік

Каст: Елліот Пейдж, Том Гоппер, Девід Кастанеда, Еммі Рейвер-Лемпман, Роберт Шіен, Ейдан Ґаллаґгер тощо

Шоуранер: Стів Блекмен

Серіал «Академія Амбрелла» заснований на однойменній серії коміксів видавництва Dark Horse Comics авторства Джерарда Вея (вокаліст гурту My Chemical Romance). Шоу розповідає про родину із сімох людей, які народилися в один день невагітними жінками та були ще дітьми всиновлені мільярдером Реджинальдом Гарґвірсом. Історія про супергероїв тут швидко змінилася на сімейну драму, подорожі в часі, глобальну боротьбу та сумнівні способи зупинити кінець світу. Її звершення ми побачимо вже цього року.

Джентльмени

Коли: 2024 рік

Каст: Тео Джеймс, Кая Скоделаріо, Даніель Інгз, Джоелі Річардсон тощо

Виконавчі продюсери: Гай Річі, Метью Рід, Марн Девіс, Айван Аткінсон

Серіал став спінофом однойменного фільма Гая Річі та розповідає про чоловіка на ім’я Едді, який несподівано успадковує чималий заміський маєток свого батька, а згодом дізнається, що той пов’язаний з підпільною наркоімперією.

Кобра Кай (фінальний 6 сезон)

Коли: 2024 рік

Каст: Елліот Пейдж, Том Гоппер, Девід Кастанеда, Еммі Рейвер-Лемпман, Роберт Шіен, Ейдан Ґаллаґгер тощо

Шоуранер: Стів Блекмен

Події серіалу «Кобра Кай» відбуваються за 34 роки після подій фільму «Малюк-каратист». Головні ролі тут зіграли Ральф Маккіо та Вільям Забка, які знову відтворили персонажів Деніела ЛаРуссо та Джонні Лоуренса оригінального фільму. У 2024 році драмедія про епічний турнір із бойових мистецтв завершиться шостим сезоном.

American Primeval

Коли: 2024 рік

Каст: Тейлор Кітч, Бетті Ґілпін, Дейн Де Гаан

Шоуранер: Марк Л. Сміт

Netflix

«Американська первісність» — це суворе, повне пригод дослідження народження американського Заходу. Жорстокі зіткнення культур, релігій і спільнот, коли чоловіки та жінки борються та гинуть за контроль над цим новим світом — за землю, яку вони справді вважають своєю долею.Серіал розповідає історію про жертви, які всі повинні понести, коли вирішать увійти в беззаконну та неприборкану пустелю», – розповідають про серіал у Netflix.

Чорні голуби

Коли: 2024 рік

Каст: Кіра Найтлі, Бен Вішоу, Сара Ланкашир, Ендрю Бакан, Ендрю Коджі

Шоуранер: Джо Бартон

Netflix

«Чорні голуби» – новий шпигунський трилер. Серіал розповідає про Гелен Вебб, кмітливу, приземлену, віддану дружину та матір — і професійну шпигунку. Упродовж 10 років вона передавала секрети свого чоловіка-політика тіньовій організації «Чорні голуби», на яку працює.

Емілі в Парижі (4 сезон)

Коли: 2024 рік

Каст: Лілі Коллінз, Філіппін Леруа-Больє, Лукас Браво, Ешлі Парк, Каміль Разат тощо

Шоуранер: Даррен Стар

Четвертий сезон серіалу «Емілі в Парижі» розповідає про життя американки Емілі за рік після переїзду із Чикаго до Парижа. Про сюжет нового сезону поки що відомо мало, однак можна впевнено сказати, що він продовжить історію тісних робочих та романтичних стосунків Емілі, нескінченних інтриг та адаптації до життя у Франції.

Ерік

Коли: 2024 рік

Каст: Бенедикт Камбербетч, Гебі Гоффман, Мак-Кінлі Белчер III

Шоуранерка: Ебі Морган

Netflix

Події серіалу «Ерік» відбуваються в Нью-Йорку 1980-х років. Це новий трилер про відчайдушні пошуки батьком свого дев’ятирічного сина, коли той зникає дорогою до школи. Вінсент, один із провідних лялькарів Нью-Йорка та творець надзвичайно популярного дитячого телевізійного шоу «Добрий день, сонечко», намагається впоратися з втратою свого сина Едгара, стаючи все нестабільним. Деструктивна поведінка Вінсента поступово відчужує його від сім’ї, колег та детективів, які намагаються допомогти.

Грізельда

Коли: уже на Netflix

Каст: Софія Вергара, Альберто Ґерра, Мартін Родрігез, Хуліана Айден Мартінес

Новий мінісеріал «Грізельда» розповідає історію натхненну життям відомої колумбійської наркобаронеси Гризельди Блакно, також відомої як «Чорна вдова» та «Хрещена мати кокаїну». Вона створила один із наймогутніших картелів в історії. Події відбуваються в Маямі 1970–80-х років.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук