Без повісток і з можливістю взяти шлюб. Федоров анонсував нові послуги у «Дії»

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в ефірі телемарафону поділився спойлерами щодо нових послуг, які з’являться у «Дія». Разом з тим, він запевнив, що ані повісток, ані виборів у застосунку не буде.

Зокрема, Федоров анонсував найближчим часом запуск послуги онлайн-шлюбу через відеозв’язок. Він не став розкривати більше деталей нового сервісу, але наголосив, що послуга буде безпечною і міститиме кілька етапів верифікації.

«Це буде унікально для всього світу. Це дасть можливість нашим військовим одружуватися дистанційно. Це важливий крок», – заявив він.

Окрім того, Мінцифри в лютому планує відкрити код «Дії», завдяки чому розробники з усього світу зможуть подивитися, як функціонує застосунок.

Міністр також анонсував покращення технічних можливостей «Дія».

Окремо Федоров запевнив, що наступного року під час Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення» застосунок буде готовий до голосування кількох мільйонів користувачів.

Цьогоріч під час глядацького голосування, яке цього року відбувається в «Дії», через велику кількість відвідувачів у застосунку стався збій, у зв’язку з чим голосування продовжили на добу.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук