Grammarly скорочує 230 членів команди, 37 з яких – в Україні

Українська Grammarly, платформа для покращення письмової англійської, оголосила про скорочення близько 230 членів команди по всьому світу, 37 з яких – в Україні. Про це компанія повідомила AIN.UA.

  • Компанія обіцяє надати підтримку всім, кого торкнулося скорочення.
  • Зокрема кожен член української команди отримає 6-місячну компенсацію, а також додаткові виплати на медичне страхування та сервіси допомоги при зміні роботи (кар’єрний коучинг та інші).
  • Також члени команди, яких торкнеться скорочення, зможуть залишити собі ноутбуки та іншу техніку, видану компанією.

Скорочення відбуваються у рамках реструктуризації бізнесу, щоб посилити фокусу компанії на робочому середовищі майбутнього з підтримкою штучного інтелекту.

Зазначається, що реструктуризація не пов’язана з необхідністю оптимізації витрат, бізнес Grammarly залишається прибутковим і продовжує зростати.

«Щоб ухвалити сьогоднішнє рішення, ми проаналізували нашу організаційну структуру та поточні навички наших команд через призму стратегії нашої компанії. Поглиблюючи наші інвестиції у технології штучного інтелекту, ми потребуватимемо іншої комбінації здібностей та компетенцій. Також нам необхідно здійснити організаційний редизайн, щоб покращити якість та швидкість співпраці – і це, зокрема, означає необхідність реструктуризації ролей та об’єднання певних команд у межах однієї локації», – повідомили у компанії.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук