Samsung назвав моделі, на які розширить штучний інтелект Galaxy AI

Samsung випустить оновлення One UI 6.1, яке розширить доступ до функцій Galaxy AI на більшій кількості пристроїв. Як повідомила компанія редакції AIN.UA, оновлення буде доступне з кінця березня для серій Galaxy S23, S23 FE, Fold5, Flip5 і Tab S9.

За словами президента і керівника підрозділу Mobile eXperience Business компанії Samsung Electronics Тхе Мун Ро, протягом 2024 року компанія має намір надати доступ до Galaxy AI понад 100 млн користувачам своїх смартфонів.

Користувачі зможуть:

  • Спілкуватися без бар’єрів: функція Chat Assist перекладає повідомлення та налаштовує тон на 13 мовах; Live Translate забезпечує голосовий і текстовий переклад телефонних дзвінків; Перекладач генерує текстові переклади для спілкування в реальному часі.
  • Підвищити продуктивність: Circle to Search від Google генерує результати пошуку за допомогою швидкого обведення об’єкта; Note Assist допомагає створювати, форматувати, підсумовувати та перекладати нотатки; Browsing Assist7 створить вичерпні резюме новинних статей; Transcript Assist розшифрує записи зустрічей та перекладе їх.
  • Розкрити творчий потенціал: генеративне редагування дозволяє змінювати розмір, позицію та вирівнювати об’єкти на фото, а пропозиції щодо редагування дають поради щодо покращення фото.

Samsung також розробляє розумний перстень Galaxy Ring, однак поки що детальної інформації про нього обмаль.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук