У «Дії» тестують сервіс з освітніми документами

В «Дії» розпочалося бета-тестування сервісу з освітніми документами. Про це на своєму каналі в Telegram написав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Більше не потрібно буде шукати вдома диплом і просити батьків його відправити поштою. При працевлаштуванні не треба буде вести теку з дипломами, а під час вступу до ЗВО — зі свідоцтвами. Навіть якщо виїхали за кордон, усе зручно й під рукою у «Дії», – повідомив міністр.

О 15:40 редакторка AIN.UA спробувала зареєструватися для бета-тестування, проте форму реєстрацію вже закрили через набір максимальної кількості учасників. У тих, хто встиг, мають підтягнутися у застосунку «Дія» всі освітні документи: від свідоцтва про загальну середню освіту до диплома доктора філософії.

Після реєстрації можна поділитися фідбеком та оцінити послугу. Про введення освітніх документів у «Дії» Федоров розповідав ще в листопаді 2022 року. Тоді він писав, що уряд вже підтримав постанову, а Мінцифри разом з Міносвіти та податковою почали працювати над розробкою.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук