Хакатон Solana з призовим фондом у $4 млн. Передбачено спеціальну номінацію у галузі геймдеву

З 4 березня до 8 квітня 2024 року платформа Colosseum проводить онлайн-хакатон Solana Renaissance Hackathon. Призовий пул заходу перевищує $4 млн, а серед численних нагород передбачено спеціальну премію за найкращий проєкт у сфері геймдеву.

Офіційна спільнота Solana в Україні – Kumeka Team запрошує команди взяти участь у хакатоні. На думку представників організації, українські розробники давно зарекомендували себе як глобальний гравець Web3-індустрії. Вони закликають не гаяти час та реєструватися на захід.

Якщо ви соло-фахівець без команди, або просто студент, який хоче спробувати свої сили і змінити світ на краще – приєднуйтесь до ком’юніті, шукайте однодумців та починайте свій перший проєкт. 

Kumeka Team надасть усю можливу підтримку командам з України, заявили у ком’юніті. Відповіді на будь-які запитання можна отримати у дискорді організації або у Telegram-каналі.

«Ігрові проєкти українських розробників добре відомі всьому світу. Однак Web3-сфера являє собою зовсім інший рівень можливостей для розвитку проєктів. Не сумніваюся, що наші команди зможуть здивувати ком’юніті та поборотися за Gaming Award», – заявив співзасновник Kumeka Team Марк Лецюк. 

Понад десять різних номінацій доступні для учасників, зокрема Gaming Award, University Award і Public Goods Award. Розмір грошових нагород варіюється в розрізі від $5000 до $50 000, а краща команда отримає звання Grand Champion. Отримати відповіді на всі можливі питання учасників можна у нашому великому інтерв’ю.

Фіналісти Solana Renaissance та акселератор Colosseum

П’ятнадцять команд-переможців хакатона Solana не тільки завоюють визнання Web3-спільноти і грошові призи, а й стануть учасниками акселератора від Colosseum. Потрапити в їхнє число можуть і представники геймдев-напрямку, впевнені в Kumeka Team.

Йдеться про унікальну ініціативу з просування стартапів. Вона охоплює передовий підхід до менторства, навчання та комплексної трансформації проєкту в компанію-лідера сфери Web3.

Учасники акселератора отримають доступ до pre-seed інвестицій від Colosseum у розмірі $250 000. Ба більше, вони зустрінуться з представниками венчурних фірм і зможуть представити їм свій проєкт.

Kumeka Team запрошує всіх охочих приєднатися до хакатону Solana та відвідати офлайн-локацію заходу за адресою: м. Київ, вул. Борисоглібська 15 Б, коворкінг BeeWorking. У період проведення хакатону локація працює 24/7.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук