Шукаєте подарунок геймерам під ялинку? ROG Ally пропонує «спеціальну різдвяну ціну» на ігрові консолі

На різдвяні свята портативну ігрову консоль ROG Ally можна буде придбати за спеціальною ціною всього за 29 999 грн за максимальну версію Extreme. Розповідаємо, чому вона стане ідеальним подарунком на зимові свята. 

Причина 1. Чемпіон у легкій вазі

ROG Ally – це водночас про стиль і практичність. Кожна кнопка розташована на відстані легкої досяжності, що забезпечує комфортну гру і високу ергономічність. Витончений корпус і вага всього 608 грамів роблять консоль ідеальним пристроєм для тривалих ігрових сесій. Компактний розмір дозволяє брати її з собою у будь-якій ситуації та обставинах: в подорож, в дорогу, в гості, тощо. Ця ігрова консоль повністю відповідає своєму девізу: «грай завжди, грай всюди».

Фото: ROG Ally

Причина 2. Потужний процесор

Приставка потягне, як AAA-, так і інді-ігри, адже оснащена процесором в максимальній конфігурації AMD Ryzen Z1 Extreme з графічним ядром RDNA 3. Інженери ROG Ally намагалися залучити найновітніші технології для свого нового гаджета, тому тісно співпрацювали з компанією AMD, щоб розкрити весь потенціал процесора Ryzen™ Z1 Extreme.

ROG Ally потягне навіть найвимогливішу гру, завдяки потужності 8 ядер із підтримкою 16 потоків і графічної продуктивності до 8,6 терафлопс.

Також приставка може похвалитися:

  •  16 гігабайтами нової високошвидкісної пам’яті LPDDR5 з частотою 6400 МГц, 
  • твердотільним накопичувачем обсягом 512 ГБ з інтерфейсом PCIe Gen 4,
  • слотом для швидкісних карт пам’яті microSD стандарту UHS-II. 
  • модулем Wi-Fi 6E, що гарантує надійне з’єднання навіть у перевантажених мережах.
Фото: ROG Ally

Причина 3. Повне занурення

Попри комфортний компактний розмір, дисплей із роздільною здатністю Full HD та частотою оновлення 120 Гц забезпечить повне занурення в гру. Ви зможете розгледіти кожен кадр на 7-дюймовому сенсорному дисплеї. 

Дисплей здатний відтворювати 100% відтінків всього колірного простору sRGB, а це  означає, що весь ігровий контент виглядатиме на ньому саме так, як задумали її розробники. При цьому максимальна яскравість становить 500 кд/м2, тож зображення залишатиметься чітким навіть на яскравому сонці. Міцне скло Corning Gorilla Glass Victus захищає сенсорний екран від повсякденного зносу, зберігаючи його первинний вигляд. 

Фото: ROG Ally

Причина 4. Справжня універсальність

В подорожі ви маєте зручну консоль для одного, а вдома біля телевізора — потужний багатокористувацький пристій. З’єднайте ROG Ally з телевізором і під’єднайте кілька ігрових контролерів, щоб миттєво перетворити цей пристрій на потужну консоль для гри в компанії з друзями. 

Хороша новина для кіберспортсменів — ви можете під’єднати графічну док-станцію XG Mobile, яка може містити відеокарту до NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків, монітор, мишу та клавіатуру, щоб поринути в кіберспортивні ігри чи сучасні ігри у форматі 4K. 

Додавайте будь-які ігри до своєї бібліотеки від різних платформ: Steam, EA App, PC Game Pass, Epic Games, GOG Galaxy 2.0 та інших бібліотек, завдяки підтримці Windows 11. А завдяки 3-місячній передплаті Xbox Game Pass, ви отримаєте миттєвий доступ до бібліотеки ігор Xbox одразу «з коробки». 

Фото: ROG Ally
Фото: ROG Ally

До 31 грудня ідеальна для подорожей і гри з друзями ROG Ally буде доступна за спеціальною ціною 29 999 грн, з офіційною гарантією.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук