російська ракетна атака у Києві пошкодила склад Rozetka – можливі затримки з доставкою

Під час ракетної атаки на Київ вранці 21 березня був пошкоджений склад Rozetka. Уражень зазнала будівля, машини, які вибуховою хвилею перевернуло догори дриґом, а також товари, повідомив співзасновник маркетплейсу Владислав Чечоткін.

Він зазначив, що через пошкодження складу можливі затримки з доставками замовлень.

«Пробачте, будь ласка, дорогі клієнти, сьогодні ми можемо десь затриматися з доставками», – написав він у Facebook і виклав фотографії наслідків удару.

У момент атаки на зміні було 99 людей, вони не постраждали, бо перебували у бомбосховищі.

«Дякую нашій службі безпеки, яка розробила протоколи щодо атак і змушує усіх дотримуватися правил. Люди були в бомбосховищі і завдяки цьому залишилися неушкодженими. Дякую кожному нашому співробітнику. За мужність, за бажання працювати, за те, що ми рухаємося вперед. Все інше – дрібниці. Відбудуємо. Відпрацюємо. Вистоїмо», – додав він.

Онлайн-магазин електроніки та побутової техніки Rozetka заснований у 2005 році в Києві Владиславом та Іриною Чечоткіними, пізніше співвласником компанії став фонд під управлінням Horizon Capital. Компанія наразі трансформувалася в мультикатегорійний онлайн-маркетплейс, а також розвиває мережу власних магазинів.

21 березня 2023 року росія вкотре здійснила масштабну ракетну атаку на Київ та область. Сили ППО збили 29 крилатих та дві балістичні ракети. Уламки впали у різних районах столиці, постраждали 13 людей.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук