Apple планує випустити нові моделі iPad вже у травні – вперше за 18 місяців

Вперше за 18 місяців Apple планує оновити лінійку своїх планшетів: вже у травні мають випустити оновлені iPad. Про це Bloomberg розповіли обізнані джерела. Сама ж компанія відмовилась від коментарів журналістам.

Випуск зосередять на оновлених версіях iPad Pro та iPad Air. Як пише видання, Apple не робила оновлень своїх планшетів через низький попит на них. А нині вважає, що нові моделі зі швидшими чипами та аксесуарами «можуть сприяти відродженню цієї категорії».

Скріншот зі статті Bloomberg

Загалом випуск планували у березні або у квітні, але команда працювала над завершенням ПЗ для пристроїв. Затримці сприяли екрани, які вимагали складніших технологій виробництва.

Якщо Apple дійсно випустить оновлені iPad до кінця травня, це станеться за місяць до Всесвітньої конференції розробників, яка відбудеться 10 червня. Очікується, що там техногігант має представити оновлену стратегію ШІ.

Що нового буде в iPad Pro та iPad Air

  • З того, що пише Bloomberg, відомо не багато. Моделі Pro отримають нові чіткіші OLED-дисплеї. Пристрої будуть із новим чипом M3 і працюватимуть із переробленими версіями Magic Keyboard і Apple Pencil.
  • iPad Air востаннє оновлювали у 2022 році. Тепер же він має отримати 12,9-дюймовий екран. Тобто споживачі отримають більший екран за менші гроші. І, як пише The Verge, за чутками він має працювати на чипі М2.
  • Поточні моделі iPad Pro використовують чіпи M2, тоді як Air  – M1.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук