Вибір музичних інструментів. Що варто знати про «1-М» – «Перший Музичний Гіпермаркет»

1

Професійні музиканти та ті, хто тільки починає свій творчий шлях, а також спеціалізовані організації, школи та музичні навчальні заклади потребують надійного музичного обладнання та інструментів. Обладнання повинно забезпечувати якість звучання на високому рівні та відкривати можливості для втілення всіх музичних ідей.

«Перший Музичний Гіпермаркет» пропонує широкий вибір музичних інструментів та комплектуючих. На сторінках каталогу представлено понад 100 тис. товарів від світових брендів.

Фото надано «Перший Музичний Гіпермаркет»

5 років на ринку та 12 років у музичному бізнесі

Магазин працює офіційно та має всю необхідну документацію. За 5 років на українському ринку він заслужив довіру приватних покупців та юридичних осіб. Більшість клієнтів, які купили обладнання одного разу, стають постійними та повертаються за новими покупками.

У команді працюють музиканти та технічні експерти, які мають досвід роботи у музичній сфері та знають все про музичне та сценічне обладнання. Вони цілодобово на зв’язку та готові проконсультувати, або надати практичну допомогу у разі потреби. Також є можливість замовити послугу налаштування та монтажу.

Фото надано «Перший Музичний Гіпермаркет»

Широкий асортимент

Магазин налічує понад 100 тис. товарів тисячі брендів.
В асортименті:

  • музичні інструменти;
  • світло та спецефекти;
  • звукове обладнання;
  • комплектуючі до професійного музичного обладнання;
  • обладнання для студії звукозапису;
  • комутація.

Серед асортименту є пропозиції у різних цінових категоріях, кожен може вибрати позицію відповідно до потрібних характеристик та бюджету. Магазин пропонує професійну допомогу у виборі товару – консультації з підбору обладнання під потреби, особливості використання.

Кожен клієнт отримує персонального менеджера, з яким взаємодіє під час вибору товару, купівлі, сервісного обслуговування. Покупець отримує оперативну відповідь на будь-яке питання, допомогу у налаштуванні придбаного обладнання.

Сервісна гарантійна та післягарантійна підтримка

«Перший Музичний Гіпермаркет» надає повну сервісну підтримку. У випадку будь-яких неполадок відбувається сервісне обслуговування безоплатно на період дії гарантійного зобов’язання. Після закінчення дії гарантії надається сервісне обслуговування на платній основі.

Звісно, згідно з законодавством, покупець має право повернути або обміняти товар протягом 14 днів з моменту покупки за умови, якщо зовнішній та технічний стан збережений, присутні всі деталі комплектації.

Своєчасне доставлення по території України

Магазин пропонує можливість замовити товар з адресним доставленням або відправленням у поштові відділення по всій Україні. Доступні варіанти оплати під час оформлення замовлення на сайті, або при отриманні товару.

«Перший Музичний Гіпермаркет» має власний склад, тож усі позиції, які розміщені у каталозі є у наявності. Якщо потрібен товар, який на момент покупки відсутній на складі – можна зробити передзамовлення.

Усі замовлення обробляються максимально оперативно, відправлення відбувається день у день, або на наступний день після оформлення.

Робота з бюджетними та міжнародними організаціями

У магазині «1-М» музичні інструменти та інше обладнання купують приватні особи, великі та малі організації. Компанія також пропонує опцію доставки за кордон. Державним організаціям, корпоративним клієнтам надається уся необхідна для звітності документація.

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук