Nova Post відкрила нове відділення в Чехії — інвестиції в країну складають €400 000

Nova Post відкрила четверте відділення в Чехії, воно розташовуватиметься в Ліберці. Це третє чеське місто, де відкрили чергове відділення, йдеться в релізі. У коментарі AIN.UA у компанії розповіли, що у відділення в країні вже інвестували 10 млн чеських крон, це приблизно €400 тисяч.

Воно працюватиме за адресою Dr. M. Horákové 11/76 з понеділка по суботу. Термін доставки — від п’яти робочих днів.

Чехія стала четвертою країною в Європі, де відкрилася Nova Post. Першим містом була Прага, там відділення відкрилося 5 червня тогоріч. Тоді компанія повідомила, що планує інвестувати в розвиток саме в Чехії 3 млн чеських крон.

За словами СЕО Nova Post в країні Андрія Артеменка, цьогоріч планують відкрити відділення в містах Пльзень, Острава та Чеське Будейовіце. А також збільшити кількість пунктів видачі посилок.

Нагадаємо, що Нова пошта відкрила 89 відділень в Естонії, Польщі, Литві, Латвії, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині, Італії, Угорщині та Молдові.

Як працює Nova Post в Чехії

Вартість доставки з України в Чехію:

  • Документи до 1 кг — 500 грн
  • Посилки до 2 кг — 550 грн
  • Посилки до 10 кг — 850 грн
  • Посилки до 30 кг —1800 грн

Крім того, українці можуть замовити доставку кур’єром Nova Post до 200 кг з України на будь-яку адресу в місті Ліберець. Доставка кур’єром сплачується додатково +100 грн для відправлень до 30 кг або +250 грн за кожні 100 кг. На сайті компанії є спеціальний калькулятор, який допомагає розрахувати вартість посилки.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук