25 млн грн для «Вовків Да Вінчі». Масштабний збір на батальйон майбутнього

AIN.UA у партнерстві з KOLO та Shields запускає великий збір на 25 мільйонів гривень для закупівлі технологічного обладнання для окремого батальйону «Вовки Да Вінчі».

Наша мета — забезпечити батальйон засобами нічного бачення та ураження, щоб мати перевагу на полі бою в будь-яких умовах. Знищувати ворога: вдень і вночі, на землі і в повітрі. Бачити, випалювати, перемагати. 

На що ми збираємо:

  • Комплекс крило ГОР — 1 одиниця;
  • Оптичні приціли для крупнокаліберної зброї — 5 одиниць;
  • Тепловізійні дрони Mavic 3T — 20 одиниць;
  • Пристрої нічного бачення (PVS 14 та ін.) — 30 одиниць;
  • Тепловізори та тепловізійні приціли — 130 одиниць;
  • Рації — 100 одиниць.

Комплекс ГОР допоможе бійцям вести аеророзвідку на далеких дистанціях — до 150 км, 20 тепловізійних дронів Mavic 3T допоможуть коригувати вогонь вночі, ПНБ і тепловізори допоможуть штурмовикам ефективніше помічати та знищувати ворога, а рації — тримати стабільний звʼязок у бойових умовах.

Допоможіть воїнам стати на крок ближче до батальйону майбутнього — технологічного та нищівного для ворога.

Батальон «Вовки да Вінчі» імені Дмитра Коцюбайла — добровольчий підрозділ, що з 2014 року стоїть на захисті незалежності України. Вони — справжнє бойове братерство, що послідовно й ефективно нищить російських окупантів.

Дмитро «Да Вінчі» Коцюбайло, Герой України, полеглий в бою командир батальйону. Фото: «Вовки Да Вінчі»

Сьогодні є одним із найдосвідченіших та найефективніших бойових підрозділів не тільки в Збройних силах України, а й у світі. Досвід та навички, поєднані з можливостями найсучаснішої зброї, щодня наближають українську націю до перемоги.

Фото надане батальйоном «Вовки Да Вінчі»

З початком повномасштабного вторгнення бойова група «Вовки Да Вінчі» стала батальйоном, що офіційно вступив до лав ЗСУ. Брали участь у боях на Донеччині: у Соледарі, Берестовому, Серебрянці, Володимирівці та Бахмуті; на Луганщині — у Сєвєродонецьку, Лисичанську, Білогорівці, Кремінній. Також брали участь у звільненні Харківщини — Балаклії, Ізюму, Куп’янська.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук