Збір AIN.UA на діджитал-штаб для ДШВ закрито! Ось як нам з вами це вдалося

Читати на RU

На початку серпня 2023 року редакція AIN.UA оголосила великий збір на побудову діджитал-штабу для бригади ДШВ. Партнером виступив фонд технологічної допомоги армії Group 35. До кінця вересня нам вдалося зібрати необхідні 608 800 грн: половину зібрали наші читачі, а половину — бізнеси, які допомогли нам закрити збір! 

Цим текстом ми хочемо подякувати кожному, хто долучився до реалізації цього проекту.

Скільки зібрали?

За два місяці нам вдалося зібрати необхідні 608 800 грн. З них 333 808 грн зібрали наші читачі. І ще 275 000 грн доклали бізнеси, які долучилися до збору, аби бригада ДШВ отримала діджитал-штаб якомога швидше:

  • 100 000 грн від CLUST — це український venture builder, чия місія — допомагати фаундерам, проджектам, продактам і молодим підприємцям втілювати великі ідеї та перетворювати їх на прибуткові бізнеси, уникаючи стереотипних помилок на шляху.
  • 100 000 грн від SKELAR — venture builder, який будує міжнародні продуктові IT-компанії за правилами світу венчурних інвестицій.
  • 75 000 грн від Voodoo Ecom — компанія, яка розвиває культуру електронної комерції в Україні та допомагає українцям запускати онлайн-бізнес з нуля та збільшувати дохід вже активним онлайн-підприємцям. 

Які активності для збору проводили для читачів?

Для підтримки збору наші читачі брали участь у багатьох активностях

  • розіграшах товарів від партнерів;
  • розіграш приставки PS4 нашого читача;
  • відвідували благодійні лекції;
  • голосували за улюблені компанії в нагороді «Наші 32», яку отримала команда Headway/Genesis.

На що ми збирали?

Цю технологію використовують для планування операцій. Простими словами — це система з відеостіною, яка показує поле бою в реальному часі. 

Волонтер Антон Семчишин — про важливість проекту для війська:

«В минулому ми вже реалізували подібний проект для командування ДШВ і він вже показує власну ефективність на східному фронті. Війна йде у режимі реального часу і швидкість та чіткість прийняття  рішення – критично важлива для збереження життів українських захисників. Подібні системи в імпровізованому варіанті є нормальною практикою, як у нашій армії, так і в армії супротивника, але саме ця – була створена виходячи з конкретних потреб та побажань військових, які з нею безпосередньо будуть працювати. Подібні ініціативи фондів та волонтерів, як членів громадянського суспільства – критично важливі і точково рухають технологічний розвиток Сил Оборони вперед і надалі, певен, будуть системно імплементовані та використовуватись у більшій кількості бригад для планування операцій».

Вдячні кожному та кожній, хто допомагає нашій армії перемагати ворога. Не зупиняйтеся! Якщо ваша компанія не встигла долучитися до нашого збору, але має таке бажання, долучайтеся до Braveproject

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук