Win-win для продавців та покупців: як інтернет-аукціон SkyLots здобуває популярність в Україні

Маркетплейси та інтернет-аукціони не випадково стали шалено популярними ще на початку розвитку мережі. Серед переваг – різноманіття товарів, швидкість роботи, гнучкість та доступність і, головне, – вигідні ціни. Адже тут можна придбати не лише нові речі, але й аналогічні вживані, заощадивши частину їх вартості.

Все більшу популярність серед українців здобуває маркетплейс та інтернет-аукціон SkyLots.org, про переваги, особливості роботи та корисні фішки якого ми розповімо у матеріалі.

Що таке SkyLots і кому він стане у пригоді

Це онлайн-майданчик для вигідних покупок та швидких продажів і нових, і вживаних товарів за фіксованою ціною, або у форматі аукціону. Сервіс буде корисним всім, хто шукає можливостей купувати, або продавати товари в інтернеті. Тут ви можете знайти нового власника речам, якими не користуєтесь. А якщо ви шукаєте товари за вигідними цінами, то аукціони стануть у нагоді. Якщо ж ви власник невеликого бізнесу і шукаєте нові шляхи швидкого збуту товарів, SkyLots може стати корисним інструментом завдяки великій базі користувачів та зручному функціоналу.

Головна сторінка SkyLots. Зображення надано SkyLots

На SkyLots доступний широкий асортимент товарів для купівлі та продажу: в 3400 категоріях нині розміщено 2 млн. оголошень від 20 тис. продавців. Від гаджетів до побутової техніки, від одягу до автозапчастин і не тільки.

Як працює інтернет-аукціон?

Продавець може виставити товар на продаж і за фіксованою ціною, і у форматі аукціону. У першому випадку йдеться про продаж на маркетплейсі, коли ціна попередньо визначена продавцем. Цей формат користується великою популярністю – більше 1,5 млн. цікавих оголошень про продаж товарів на SkyLots публікуються саме з фіксованою ціною. 

На аукціонах стартова ціна може починатися з 1 гривні, що робить покупку ще більш потенційно вигідною. Далі все відбувається за правилами класичного аукціону: товар отримає той, хто запропонує найбільшу суму до визначеного часу.

Аукціон SkyLots. Зображення надано SkyLots

Для зручності покупців SkyLots пропонує систему автоматичних ставок. Ви встановлюєте максимальну суму, яку готові віддати за лот, і система автоматично підніматиме ставку на мінімальний крок, аби перебити ставки конкурентів. Це дозволяє учасникам аукціону не витрачати час на постійне спостереження за торгами, забезпечуючи водночас активну участь в аукціоні та збільшує шанси на перемогу.

Продавцям, у свою чергу, доступна додаткова опція «Резервна ціна», яка дозволяє встановити мінімальну ціну, нижче якої торги завершаться без визначення переможця. Аукціон з резервною ціною може бути зручним способом оцінити попит на товар та зменшити ризик продажу товару занадто дешево.

Саме тому формат аукціону має вигоди для обох сторін. Продавець може швидко продати свій товар у визначений термін і нерідко отримати за свій лот навіть більше, ніж сподівався виручити спочатку. А покупець завдяки уважності та прискіпливості може придбати потрібну річ за вигідною ціною. 

Чому саме SkyLots: фішки та переваги майданчика

Що саме змушує користувачів обирати SkyLots та які саме переваги він має для продавців та покупців? Давайте поговоримо про основні фішки, особливості та переваги платформи:

  • Прозора система рейтингу. По завершенню угоди продавець і покупець залишають один одному відгуки: позитивний (+1 бал до рейтингу), нейтральний (0 балів) або негативний (-1 бал). На основі балів і текстових відгуків користувачів ви можете визначити, наскільки надійний контрагент. Тому обидві сторони зацікавлені у якісній співпраці, яка позитивно вплине на репутацію одне одного.
  • Чіткий регламент проведення угод. На відміну від дошок оголошень, правила SkyLots передбачають чіткий регламент проведення угод користувачів. Відповідно до нього, сторони виходять на зв’язок протягом 3 робочих днів, оплата здійснюється покупцем протягом 7 календарних днів, а товар відправляється продавцем протягом 7 календарних днів з моменту оплати товару. За дотриманням цих правил стежить команда сайту. Це дисциплінує та дозволяє забезпечити чіткий та передбачуваний порядок проведення угод.
  • Мобільні додатки для Android та iOS. Користувачам доступні мобільні додатки для Android та iOS, що дозволяє зручніше відстежувати цікаві аукціони та швидко реагувати на нові лоти, отримувати сповіщення про закінчення торгів, а також здійснювати покупки та комунікувати з продавцями.
  • Аукціони від 1 гривні. Продавець має змогу виставити товар на аукціон із початковою ціною в 1 гривню, а її кінцеву ціну сформують учасники аукціону. Такі лоти розміщені в окремому розділі сайту і мають чималу популярність.
  • Акції та знижки. Щосезону, в рамках SkyLots проходить великий розпродаж товарів в рамках аукціонного тижня. Про початок цієї події повідомляють сотні тисяч покупців, продавці отримують великі рекламні знижки, а розділ «Аукціони від 1 гривні» поповнюється тисячами цікавих товарів, які продаються протягом 7 днів на аукціонах.
  • Підтримка та модерація. На SkyLots працює служба підтримки, яка консультує користувачів з питань, що виникають у процесі користування сервісом. Модератори майданчика здійснюють постійний моніторинг нових оголошень та аукціонів, стежать за підтримкою порядку та безпеки торгів. Все це робить користування сервісом більш безпечним та комфортним.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук