SEO-конференція Collaborator: прокачайте скіли, відкривайте нові ринки

10 травня 2024 року відбудеться масштабний галузевий івент про просування на міжнародні ринки — SEO-конференція Collaborator. Це унікальна нагода прокачати SEO-скіли та поповнити скарбничку знань навіть для досвідчених SEOвців, фахівців digital-просування (PPC, таргетологів, контент- та PR-спеціалістів), сейлз-менеджерів і не тільки. Отримайте відповіді безпосередньо від топових експертів сфери.

Зображення: Collaborator

Конференція Collaborator — це уже п’ятий подібний захід, що об’єднує SEO-фахівців та team-leads SEO-команд з різних куточків світу навколо актуальних тем пошукової оптимізації.

  • Дата: 10 травня 2024
  • Вартість: безкоштовно з попередньою реєстрацією
  • Формат: онлайн

Про що розкажуть спікери конференції

Топові SEO-фахівці, що працюють на ринку України, Європи, США, власники та співзасновники компаній, керівники відділів пошукового просування, спікери профільних івентів в онлайн-форматі ділитимуться досвідом з просування на міжнародному ринку, вирішення складних технічних завдань та автоматизації процесів.

Зображення: Collaborator

Лайнап конференції 10 травня:

  • «Кейс Фокстрот: відновлення позицій після апдейту. Основні висновки», Максим Федорук, Head of SEO в Фокстрот
  • «Острів скарбів SEO 3.0: Навігація майбутнім», Олеся Коробка, SEO-підприємиця
  • «Вплив «‎сміття»‎ сайту на результат. Досвід великих ecommerce і не тільки», Олександр Уткін, SEO TeamLead в Promodo
  • «Як постійно навчати клієнта SEO та спільними зусиллями рости. Кейси від Української Правди, Форбс та 50+ регіональних медіа», Ольга Одарченко, co-founder/Head of SEO у SEOforMedia
  • «Is there a bright future of content websites and affiliate marketing business model after the latest Google updates?», Alex Savy, SEO Consultant, CEO and Founder в Asavy Marketing
  • «Як AI-революція вплинула на бізнес контент-агентства», Анастасія Крижановська, Founder у Content KIT
  • «SEO в Crypto & Web 3 не для хом’яків: реальність, стратегії, кейси», Дмитро Ковшун, засновник і CEO в Luxeo
  • Тема-сюрприз від Юлії Логан, SEO Consultant, CEO та founder в Zangoose Digital
  • «SEO для великих вебсайтів на ринку UK», Андрій Старук, Head of SEO в Iglu Cruise
  • «Як отримувати трафік із мовних версій сайтів без знання мов? На прикладі health та wellness ринків», Вікторія Нестеренко, SEO Team Lead в Brainstack
Зображення: Collaborator

Особливість весняної конференції Collaborator — SEO-Roundtable з обговоренням останніх новин та наслідків по апдейтах за участі запрошених експертів. 10 травня Марко Федоренко, Анна Матвієнко, Ігор Шулежко, Ольга Одарченко, Дмитро Бондар зустрінуться в онлайн-студії та у форматі круглого столу обговорять головні зміни за проєктами, що відбулись за останні апдейти.

Про розіграш і збір донатів

Зображення: Collaborator

SEO-конференція Collaborator — це цілий день корисного контенту, збір донатів на ЗСУ та розіграш подарунків. Круту ініціативу організатора підтримують спонсори та партнери івенту, що надали корисні подарунки. Серед учасників, які задонатять на банку для ЗСУ, рандомно розіграють поповнення балансів на лінкбілдинг-платформах, підписки на круті SEO-тули, безкоштовні послуги з SEO-аналізу, аудиту сайту та консультації з локалізації/мовної адаптації й багато іншого.

Приєднуйтесь до SEO-конференції Collaborator, івент обіцяє бути максимально корисним та цікавим. Усі деталі та безкоштовна реєстрація на сайті. А щоб бути в курсі усіх SEO-новин та отримати спільноту однодумців, долучайтесь до SEO-ком’юніті Collaborator в Telegram.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук