Освітня конференція «Big Dream вчителя» у Києві: як це було

20 квітня відбулась освітня конференція «Big Dream вчителя» в IQ Business Centre. Організатори, компанія STUDY.UA, мають великий досвід проведення освітніх виставок. Це івенти для батьків та учнів в Україні та за кордоном. Зазвичай компанія презентує власні навчальні програми, але цей захід мав на меті зібрати саме викладачів та освітян. 

20 років співпраці з престижними міжнародними університетами та школами надали співробітникам STUDY.UA багатий досвід. Саме ним і ділилися спікери на конференції з викладачами з усієї України.

Ось так освітня конференція «Big Dream вчителя» запам’яталась відвідувачам:

  • 10 провідних спікерів, які поділилися знаннями;
  • 100 учасників з усієї України, готових збагачувати свій досвід;
  • нетворкінг та багато яскравих вражень;
  • 7 годин доповідей про сучасні підходи у роботі та освіту майбутнього.

Програма «Big Dream вчителя»

20 квітня розглянули способи оптимальної адаптації міжнародних підходів до українських освітніх реалій.

Панельна дискусія

«Чи варто боронити академічну доброчесність від штучного інтелекту?».

Найактуальніша тема зустрічі. Поєднання людського досвіду й знань та новітніх технологій у ефективний симбіоз. Підсумовано, що саме педагогічна фаховість має керувати елементами ШІ в освіті.

Фото: STUDY.UA
Фото: STUDY.UA

Ось лише декілька доповідей з 20 квітня

  • «Miro та інші інтерактивні дошки: ключ до залучення та співпраці в класі». Вероніка Казюк — академічна директорка STUDY Academy Online, 8 років у сфері освіти.
  • «Instructional Designers aka Методисти: від аналізу до інновацій». Влада Чопей — керівниця Program Development Centre в STUDY.UA, експертка з методики викладання англійської мови з міжнародною сертифікацією CELTА.
  • «Вчитель зі штучним інтелектом». Тетяна Золотаренко — заступниця директора Київського міжнародного ліцею STUDY Academy, кандидат філологічних наук, має міжнародну сертифікацію CELT-A.

Соціальна місія

20 квітня в одному місці зібралась спільнота сильних фахівців, котрі ділились знаннями й досвідом. Вхідним квитком на конференцію «Big Dream вчителя» став донат від 500 грн, який піде на відбудову школи з фондом UNITED24.

Розвиток та нетворкінг

Залученість та інтерес викладачів різних предметів під час конференції був не формальним, а щирим та живим. А отже, запит на такі заходи — високий. Розповіді про сучасні підходи до навчання й актуальні теми в освіті — усе це тримало гостей у залі навіть під час обідньої перерви. Експерти компанії STUDY.UA отримували шквал запитань та цінного зворотного зв’язку відразу після виступів.

Фото: STUDY.UA

Бонуси для учасників

Окрім нетворкінгу, навчання та нових кар’єрних перспектив, всі учасники конференції отримали приємні відзнаки й заохочення до подальшого навчання.

  • Іменний сертифікат від партнерів компанії STUDY.UA, видавництва «Лінгвіст»: «0.17 ECTS credits від National Geographic Learning».
  • Спеціальні пропозиції від STUDY.UA Learning Center: навчальні програми та тренінги з підвищення кваліфікації для викладачів.

STUDY.UA пообіцяли продовжувати такі заходи, адже відгук на них суттєвий, та є запит на професійний розвиток спільноти викладачів.

Якщо ви хочете працювати у компанії, яка запроваджує освітні тренди, то ось відкритий перелік вакансій

Чекаємо на нові зустрічі!

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук