Благодійний фонд tech-спільноти KOLO отримав першого CEO

За майже за два роки роботи в благодійного фонду tech-спільноти KOLO з’явився керівник. Ним став один із співзасновників фонду, підприємець і топменеджер українських IT-компаній Яр Бірзул, йдеться в релізі.

Яр Бірзул. Фото надав фонд KOLO

До цього рішення роботою фонду на волонтерських засадах керували всі співзасновники, які також мали основну роботу. Це давало як свої плюси, так і мінуси. Та, зрештою, таки вирішили призначити єдиного керівника, який буде приділяти всю увагу налагодженню системної роботи.

Співзасновник фонду KOLO Сергій Бережний сказав, що насправді вони потребували керівника вже понад рік. 

«У нас працює понад 100 суперволонтерів, і має бути хтось один, хто зосередить роботу команди. На щастя, ми знайшли таку людину, та це найкращий СЕО для KOLO. Яр розділяє наші цінності, ми знаємо, що він сумлінно спрямує ресурси фонду на правильні речі. Його завдання — попри загальний тренд падіння донатів, збільшувати надходження на KOLO, що дозволить нашому незалежному технологічному фонду залишатися серед лідерів зборів в Україні», — сказав Бережний.

  • До KOLO Бірзул був у компаніях ЛУН, Robota.ua і TemplateMonster у ролі директора з продукту. У 2023 році заснував власний освітній стартап ARCHON, в якому створив інтерактивний курс-тренажер з юніт-економіки. Він сказав, що його задачею буде «допомогти фонду перемкнути передачу та вивести допомогу на новий рівень».
  • Фонд української TECH-спільноти KOLO заснували українські топменеджери IT-компаній 6 березня 2022 року. За цей час він зібрав і допоміг захисникам на майже 700 мільйонів гривень.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук