Portmone.com пропонує швидке відновлення приймання оплат колишнім мерчантам Fondy

29 квітня 2024 року НБУ скасував реєстрацію ТОВ «Фінансова компанія «Елаєнс» (відому також як ТМ Fondy), як непрямого учасника міжнародних платіжних систем Visa і MasterCard. Це рішення ускладнило роботу бізнес-клієнтів, котрі користувалися послугами платформи. Наразі транзакції заблоковані. Втім, на ринку є альтернативні варіанти, що дозволяють швидко налагодити процес приймання платежів від клієнтів в інтернеті.

Зображення: Portmone

Portmone: максимально просте рішення для бізнесу

Portmone пропонує колишнім клієнтам Fondy спеціально адаптоване API, що гарантує швидке підключення до платіжного шлюзу. У додатковій інтеграції немає потреби: процес спрощений та максимально зрозумілий.

Щоб відновити приймання платежів онлайн, нові мерчанти мають пройти лише простий процес онбордингу в системі, а також оновити налаштування наявної інтеграції, вказавши необхідні дані. Їх можна отримати у персонального менеджера Portmone після активації бізнес-акаунта.

Реєстрація особистого бізнес-профілю на Portmone

Щоб зареєструватися на платформі, нові мерчанти можуть діяти за простим алгоритмом:

  1. Відкрити бізнес-версію сайту, скориставшись активним посиланням.
  2. Натиснути кнопку «Підключитись» і вибрати бажаний тариф (варіанти залежать від послуг, що надає кожна конкретна компанія). Індивідуальні тарифні плани можуть бути запропоновані після подачі заявки.
  3. Пройти процес реєстрації в кабінеті мерчанта. Для цього потрібно вказати ІПН або код ЄДРПОУ, контактний номер телефону та e-mail. Додатково необхідно придумати логін і пароль для акаунту.

Після проходження реєстрації клієнт автоматично потрапляє на головну сторінку бізнес-акаунту. Щоб завершити процес онбордингу, необхідно пройти процедуру активації. Це три простих кроки:

  1. Заповнення анкети, в якій треба надати інформацію про компанію.
  2. Завантаження і підписання необхідних документів (від ФОП або ТОВ).
  3. Підтвердження особи з використанням електронного цифрового підпису.

Після виконання цих дій мерчант отримає на вказану електронну пошту лист з підтвердженням, а його документи будуть опрацьовані відділом фінансового моніторингу. Пізніше на зв’язок вийдуть фахівці Portmone, які допоможуть завершити процес підключення до нових платіжних серверів. Онбординг у системі буде легким, а відновлення оплат відбудеться вже найближчим часом.

Переваги Portmone для бізнесу

Portmone надає індивідуальні рішення для малого, середнього та великого бізнесу. Використовуючи функції сервісу, клієнти мають можливість:

  • активувати функцію приймання платежів з сайту компанії, в мобільному застосунку та через чат-боти в месенджерах;
  • виставляти зручні індивідуальні та масові рахунки;
  • швидко створювати платіжні посилання і QR-коди для приймання оплати безпосередньо в В2В-кабінеті;
  • надсилати рахунки в електронних листах і SMS-повідомленнях; 
  • відстежувати історії замовлень для ефективного управління фінансовими ресурсами;
  • холдувати кошти до моменту підтвердження оплати й таким чином економити на комісії за неуспішну транзакцію;
  • налаштовувати автосписання та рекурентні платежі.

Платформа Portmone має ліцензію НБУ і щороку проходить сертифікацію PCI DSS, тож працює виключно в межах законодавчого поля України та згідно з міжнародними профільними стандартами. Додатковою перевагою для українського бізнесу є професійна техпідтримка, що надається цілодобово. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук