Український Mindly залучив $2 млн інвестицій у seed-раунді та демонструє швидке зростання

1

Mindly, українська платформа для професійної психологічної терапії онлайн, залучила інвестиції в розмірі $2 млн від провідного європейського фонду Inovo VC та відомого ангельського інвестора Патріка Бакмана, співзасновника компанії MariaDB та венчурного фонду OpenOcean VC.

Співзасновники Mindly Дмитро Подолєв та Марія Смеречук разом із партнером Inovo VC Міхалом Рокошем та інвестиційним менеджером Давідом Сугіером.

Хто такі Mindly?

Mindly – це високотехнологічна онлайн-платформа для психологів та їх клієнтів. Стартап був заснований у 2022 році Дмитром Подолєвим та Марією Смеречук. Протягом лише 17 місяців Mindly значно збільшив свій річний дохід зі $100 000 до майже $10 млн, ставши безперечним лідером на українському ринку завдяки стратегіям product-first та technology-first.

Наразі Mindly має понад 300 000 користувачів і більш ніж 1300 психологів.

«Ми розробили передове технологічне рішення, що полегшує роботу психологів та забезпечує простий та зручний доступ до психологічних послуг для клієнтів. Наша мета — зробити психологічну допомогу доступною для кожного, долаючи географічні обмеження та забезпечуючи прозорість та простоту процесу терапії», — розповідають у компанії.

Йдеться про використання AI/ML для оптимізації багатьох дрібниць у різних місцях, що в сукупності створює велику різницю між поганим та чудовим маркетплейсом. На думку Дмитра, багато невеличких покращень на 5–10% дають значне кумулятивне вдосконалення системи. Саме це є справжньою силою AI, яку можна й потрібно використовувати сьогодні.

Що з конкуренцією?

У що Mindly направлять інвестиції?

Mindly залучив $2 млн інвестицій, від впливового інвестиційного фонду з капіталом у понад €100 млн – Inovo VC. Серед значущих інвестицій фонду — Preply, Booksy, Tidio, Packhelp, Infermedica, Spacelift, а також понад 30 інших компаній. Іншим інвестором став Патрік Бакман — співзасновник компанії MariaDB та венчурного фонду OpenOcean VC. Крім того, у травні 2022 року Mindly отримав інвестицію від програми Google for Startups

Співзасновник Mindly Дмитро Подолєв (на екрані) у зустрічі із Сундаром Пічаї, CEO Google.

2024 стане для стартапу роком інтенсивного розширення, оскільки Mindly вбачає численні невикористані ринкові можливості в Європі, США, Африці та Азії. Однією з переваг компанії є те, що її технологічна платформа дозволяє швидко та легко масштабуватися на нові ринки.

«Ми активно шукаємо талановитих інженерів fullstack ReactJs+NodeJs та спеціалістів у сфері маркетингу. Якщо ви думаєте, що стартапи пропонують низьку зарплату та ігнорують баланс між роботою і особистим життям, то в Mindly ситуація інша. Ми пропонуємо дуже конкурентні зарплати, і надзвичайно цінуємо work-life balance, також ми дуже гнучкі з days off 🙂 Наш підхід — це не спринт, а марафон. Ми будуємо міцну команду, не на кілька місяців, а на наступне десятиліття», — розповідають фаундери Марія та Дмитро.

Базуючись на внутрішніх оцінках Mindly щодо загальної кількості доступних психологів та їхніх середніх річних зарплат, і припускаючи, що Mindly займе від 10% до 15% світового ринку, компанія прогнозує, що її потенційно досяжний ринок становитиме близько $5 млрд.

«Наша команда — це наш найцінніший актив: це наша родина, наші найближчі друзі, і саме ці люди є героями, які побудували Mindly до його сьогоднішнього рівня. Ми наймаємо лише A-players, і в середньому отримуємо понад 100 кандидатів на одну вакансію. І якщо ви запитаєте, що є головною причиною успіху Mindly, я без сумніву відповім — це наша команда! Марія та я безмежно вдячні нашій неймовірній команді. Це справжня честь та привілей щодня працювати поруч із кожним із наших чудових колег!» — co-founder Mindly Дмитро Подолєв.

ТЕКСТ Mindly

ЛІТЕРАТУРНА РЕДАКТОРКА Оля Закревська

Фото Mindly

ПРОДЮСЕРКА Настя Юрчишина

МЕНЕДЖЕРКА Яна Проценко

ПРЕДСТАВНИЦЯ Mindly co-founder Марія Смеречук

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук