Новий фільм всесвіту «Володаря перснів» має вийти у 2026 році. Його спродюсує Пітер Джексон

Кінокомпанія Warner Bros. анонсувала вихід нового фільму зі всесвіту «Володар перснів: полювання на Ґоллума» на 2026 рік. Режисер оригінальної трилогії Пітер Джексон спродюсує фільм, пише The Verge.

  • До продюсування також долучаться Френ Волш і Філіпа Бойенс, які також працювали над оригінальною трилогією, відзнятою за романами Джона Рональда Руела Толкіна.
  • Рік тому компанія вже говорила, що працює над кількома франшизами «Володаря перснів». І тепер повідомили, коли має вийти перший фільм. Стрічка досліджуватиме сюжетні лінії, які ще не були розказані», сказав гендиректор WBD Девід Заслав під час телефонної конференції.

Режисером фільму стане Енді Серкіс. В оригінальній трилогії він зіграв Ґоллума і йдеться, що в новому фільмі він зіграє головну роль — гобіта, який після зустрічі з перснем перетворюється на божевільне створіння. Але більше подробиць про сюжет не розкрили.

Трилогія Джексона «Володар перснів» адаптувала класичні романи Толкіна, випущені в 50-х роках. Це такі книги, як-от: «Братство персня», «Дві вежі» та «Повернення короля». Вони розповідають про юного гобіта Фродо та його друзів, які взялися знищити руйнівний перстень Всевладдя в пекельному вогні Мордора.

У світовому прокаті фільми франшизи заробили близько $3 млрд.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук