Київські раменні Naushi отримала визнання про автентичність від представництва Японської організації з розвитку зовнішньої торгівлі в Україні (JETRO).

Це перший заклад в Україні, що отримав такий сертифікат, розповідає у коментарі AIN команда закладу.

Для сертифікації заклад має відповідати трьом критеріям:

  • Постійно подавати страви, приготовані з японських харчових продуктів та/або японських алкогольних напоїв.
  • Зазначати в меню закладу використання японської їжі та алкогольних напоїв.
  • Просувати особливості японської їжі та напоїв.

Сертифікат «Japanese Food and Ingredient Supporter» має визнання від Міністерства сільського господарства, лісового господарства та рибальства Японії. Документ підтверджує використання справжніх японських інгредієнтів у кулінарії за межами Японії.

Зображення надане представниками Naushi

Першу раменну Naushi відкрили у Києві чотири роки тому на Подолі. Шеф-кухар та співласник мережі Іван Кушнірьов закінчив раменну школу та привіз з Японії рецептуру, інгредієнти та обладнання. 

Наразі в Києві діють два заклади Naushi — за адресами вул. Бориса Грінченка, 4а (станція метро Майдан Незалежності) та вул. Григорія Сковороди, 7 (станція метро Контрактова Площа).

Читайте також: В Україні зареєстрували представництво Японської організації з розвитку зовнішньої торгівлі