Київські раменні Naushi отримала визнання про автентичність від представництва Японської організації з розвитку зовнішньої торгівлі в Україні (JETRO).
Це перший заклад в Україні, що отримав такий сертифікат, розповідає у коментарі AIN команда закладу.
Для сертифікації заклад має відповідати трьом критеріям:
- Постійно подавати страви, приготовані з японських харчових продуктів та/або японських алкогольних напоїв.
- Зазначати в меню закладу використання японської їжі та алкогольних напоїв.
- Просувати особливості японської їжі та напоїв.
Сертифікат «Japanese Food and Ingredient Supporter» має визнання від Міністерства сільського господарства, лісового господарства та рибальства Японії. Документ підтверджує використання справжніх японських інгредієнтів у кулінарії за межами Японії.
Зображення надане представниками Naushi
Першу раменну Naushi відкрили у Києві чотири роки тому на Подолі. Шеф-кухар та співласник мережі Іван Кушнірьов закінчив раменну школу та привіз з Японії рецептуру, інгредієнти та обладнання.
Наразі в Києві діють два заклади Naushi — за адресами вул. Бориса Грінченка, 4а (станція метро Майдан Незалежності) та вул. Григорія Сковороди, 7 (станція метро Контрактова Площа).
Читайте також: В Україні зареєстрували представництво Японської організації з розвитку зовнішньої торгівлі