Американська компанія шукає блогера, який за $12 000 буде все літо подорожувати і пити пиво

Читати на RU

Подорожувати, пити з друзями і писати про це в блог – виявляється, таке заняття теж може бути професією, що приносить гроші. Компанія World of Beer із Флориди, що розвиває мережу таверн із крафтовим пивом, шукає трьох стажистів, які за $12 000 повинні будуть провести літо в поїздках і розпиванні пива. Це – офіційний опис вакансії, а заявки на неї приймаються до 26 березня 2016 року.

Фактично від стажистів World of Beer вимагається їздити від броварні до броварні, від бару до бару, куштувати різні сорти пива, відвідувати пивні фестивалі та розповідати про свій алкогольний квест у блозі та соціальних мережах: у Facebook, у Twitter, у Periscope і т. д.

Це все ж стажування, а не повноцінна робота, тож плата за неї буде одноразовою. Компанія також зобов’язується покрити всі витрати на проїзд і проживання. І на все пиво.

World of Beer-1

Щоб брати участь у конкурсі, потрібно заповнити анкету в онлайні, вказавши свої акаунти в соціальних мережах, потім зняти однохвилинне відео, яке розповідало б, чому цей кандидат якнайкраще підходить у стажери Drink It Intern. У ньому можна розповісти про улюблене пиво, поїздку пивоварнями, продемонструвати якийсь свій талант.

Найцікавіше: щоб подаватися на вакансію, потрібно бути старшим за 21 рік (вік, з якого в США можна пити), але не потрібно бути громадянином США. Щоправда, ви повинні обов’язково мати дозвіл на роботу в цій країні.

Фіналістів оберуть уже 28 березня, а з 4 квітня проводитимуться інтерв’ю зі здобувачами. Уже з кінця квітня троє стажерів вирушать у свій алкогольний тур.

Від початку 2021 року ми працювали не тільки над тим, щоб розділ «Робота» на AIN.UA приносив відгуки на вакансії (а останніх уже понад 3000 одноразово), а й готували анонімний пошук роботи. Те, що дасть змогу кандидатам безпечно шукати роботу (а точніше, роботі – знаходити їх), а рекрутерам – монетизувати кандидатів. Тепер сервіс називається Recruitika і залишається частиною AIN.UA за духом.

Тестерів пива за гроші серед вакансій немає, але є безліч інших гідних пропозицій. Повний перелік вакансій ви можете подивитися на Recrutika. Серед нашої аудиторії багато потенційних співробітників. Щоб їх знайти, потрібно зареєструватися на сайті та додати вакансію, заповнивши необхідні поля.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук