Як в Instagram дивитися сторіз анонімно – інструкція

Читати на RU

Instagram запустив функцію історій 2016 року – користувачі соцмережі почали масово створювати й ділитися роликами та фотографіями, що зникають через добу. Згідно зі статистикою, у 2021 році Instagram сторіс щодня користуються понад 500 млн юзерів і ця кількість зростає. Попри те, що функція є популярною, у неї є один мінус – неможливість дивитися сторіз анонімно. Бувають ситуації, коли з’являтися в списку глядачів – не бажано. У цьому матеріалі журналіст AIN.UA розповідає, як дивитися історії Instagram так, щоб ніхто про це не дізнався.

Як дивитися сторіз анонімно

Подивитися історії інкогніто через сервіси самого Instagram – неможливо. Однак у цьому допоможуть сторонні сервіси та додатки. Використовуючи їх, дивитися сторіс можна навіть не будучи зареєстрованим користувачем соцмережі. Однак варто пам’ятати, що акаунт юзера Instagram, історії якого ви хочете подивитися, має бути відкритий. Якщо людина закрила профіль або обмежила доступ до свого контенту стороннім – жоден із методів, перерахованих у матеріалі, не спрацює.

Веб-сервіси, що дають змогу дивитися сторіз анонімно

Найпростіший спосіб анонімного перегляду пропонують спеціальні сайти. При цьому, всі вони працюють за одним принципом – достатньо ввести ім’я певного користувача Instagram у поле і почекати результат.

Список безкоштовних сервісів для таємного перегляду сторіс:

Як це працює розповімо на прикладі однієї з платформ. Приміром, ви вибрали instastories і з його допомогою хочете переглянути історії знайомого в режимі інкогніто:

  • для початку вам потрібно дізнатися, як цей знайомий підписаний в Instagram. Для цього зайдіть на його профіль через додаток або веб-версію соцмережі. Ім’я користувача буде вгорі:
Зображення в матеріалі: AIN.UA
  • перейдіть на сайт анонімайзера;
  • у полі «username» введіть ім’я користувача, чиї історії хочете побачити;
  • натисніть enter;
смотреть сториз анонимно-4
  • почекайте, поки сервіс довантажить історії користувача і перегляньте їх.
  • за бажання, історії та фото юзера можна завантажити на комп’ютер. Для цього натисніть кнопку «Download».

Додатки, що дають змогу дивитися сторіз анонімно

Додатки для анонімного перегляду працюють за таким самим принципом, як і веб-сервіси. Однак при використанні деяких з них доведеться пройти реєстрацію або ж увійти через особистий профіль в Instagram. Крім того, вони можуть надсилати настирливі повідомлення і навіть збирати дані про ваше місцезнаходження. Але якщо ви любите, щоб подібні сервіси були під рукою – ми зібрали кілька додатків.

Додатки для iOS:

Додатки для Android:

Наприклад, ви вирішили використовувати додаток Look Insta Post Story Stalker на iPhone. Щоб переглянути історію анонімно, достатньо ввести ім’я користувача у відповідне поле і почекати, поки система відкриє його профіль. Історії будуть доступні у вкладці Stories.

смотреть сториз анонимно-3
Додаток Look Insta Post Story Stalker

Як захистити свій акаунт

Якщо ви не хочете, щоб ваші сторіс дивився хтось крім підписників, знадобиться закрити профіль. Таким чином, ніякі анонімайзери не отримають доступ до вашого контенту. Навіть якщо хтось постарається і створить фальшивий акаунт з метою перегляду ваших історій – ви завжди можете заблокувати його в налаштуваннях Instagram. Крім того, в соцмережі можна створити список «Близьких друзів» – у цьому разі ви зможете розділити контент.

  • Щоб зробити профіль приватним перейдіть у налаштування профілю;
  • Натисніть «Конфіденційність”;
  • Увімкніть «Закритий акаунт».
смотреть сториз анонимно-1

Нагадаємо, раніше AIN.UA у докладній інструкції розповів як видалити акаунт в Instagram:

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук