«ПриватБанк» запускає нову послугу для бізнесу — безконтактну оплату за NFC-мітками

639
Читати на RU

“ПриватБанк” анонсував запуск в Україні нової технології безконтактної оплати для бізнесу — за допомогою NFC-міток. Вона розроблена для невеликих торгових точок, кафе, ресторанів, та дозволяє оплачувати покупки та послуги в один клік за допомогою смартфона. Про це AIN.UA розповіли у пресслужбі банку.

  • Щоб підключити новий сервіс, бізнесу потрібно оформити онлайн-заявку в банку та отримати комплект спеціальних NFC-міток, які можна наклеїти у зручному для оплати місці.
  • Покупцю, аби здійснити оплату за NFC-міткою, достатньо прикласти смартфон з NFC до спеціальної платіжної “мітки”, розташованої на касі або безпосередньо точці обслуговування — столику в кафе, наприклад, і завершити платіж через “Приват24”.
  • Зараз нова послуга працює у тестовому режимі. Після завершення бета-тестування підключити оплату NFC-міткам зможуть усі клієнти послуги еквайрингу через особистий кабінет або “Приват24 для бізнесу”, зазначили у банку.

Нещодавно “ПриватБанк” у партнерстві з компанією Visa запустили в Україні ще одну нову послугу для підприємців — “Термінал”.  В основі рішення — технологія Tap to Phone, що перетворює смартфони або планшети на базі операційної системи Android, оснащені NFC-чіпом, на повноцінний POS-термінал.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук