SoftServe, EPAM та MacPaw протестують «Дія City» на окремих юрособах та командах

Читати на RU

ІТ-компанія SoftServe перевірить, як працює спецрежим, на окремій невеликій юридичній особі. В EPAM та MacPaw розповіли, що переходитимуть плавно. По це повідомляє портал DOU.

  • Про вступ до «Дія City» співробітники SoftServe дізналися з листа. У компанії розраховують протестувати всі процедури на окремій юридичній особі з невеликою кількістю людей, аби впевнитись, що все працюватиме так, як написано в законі.
  • При цьому одним із перших кроків ІТ-компаній, що заходять у «Дія City», нібито має стати створення саморегульованої громадської організації. Вона буде взаємодіяти з державними структурами та працювати над удосконаленням спецрежиму.
  • В керівництві EPAM заявили, що компанія теж вступатиме в правовий режим поступово. «Найважливіше для нас — здійснити перехід плавно, без шкоди для внутрішніх процесів компанії. Гіг-контракти — лише альтернатива. Тому ті, хто має бажання і надалі співпрацювати з компанією за моделлю ФОП, не відчують жодних змін», — каже віцепрезидент EPAM у Центральній та Східній Європі Юрій Антонюк.
  • CEO MacPaw Олександр Косован каже, що компанія планує добровільний перехід на гіг-контракти. Спершу розпочнуть із 30 добровольців разом із самим Косованом. Далі досвідом будуть ділитися з усіма в компанії, налагоджувати процеси та поступово переводити в режим усіх охочих. Він також пояснив, що найближчим часом компанія не збирається переходити на сплату податку на виведений капітал. Але вважає таку можливість перевагою режиму. 
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук