Wirex відкриває R&D-центри у Львові та Вроцлаві. Є вакансії для українців

Читати на RU

Британська фінтех-компанія Wirex, продукт якої дозволяє оплачувати товари й послуги криптовалютами й традиційними грошима, відкриває два нових R&D-центра: у Львові та польському Вроцлаві. Компанія оголосила про пошуки розробників з усієї України та нетехнічних спеціалістів, які через війну були змушені тимчасово покинути свої домівки та виїхати в ці міста.

Wirex готова допомогти новим членам команди із релокейтом до Польщі (окрім чоловіків призовного віку), надає грошову компенсацію протягом 3 місяців та у разі потреби допомагає з пошуком житла.

«Компанія планувала цієї весни розширення R&D-центрів у Львові та Харкові, але через напад РФ на Україну географію довелось змінити в бік Європи. Місцеве законодавство є прозорим і зрозумілим, а громади та ІТ-кластер охоче підтримують українців. З подальших планів Wirex – відкриття хабів у Познані (Польща), Латвії, Литві та Молдові», – коментує CTO Wirex, голова Wirex R&D Руслан Колодяжний.

Серед відкритих позицій: 

Про Wirex

Wirex — британська фінтех-компанія з ліцензією фінансового регулятора FCA. Wirex заснували у 2014 році росіяни Павло Матвєєв і Дмитро Лазаричев, які живуть у Великій Британії.

У 2015 році компанія випустила першу у світі платіжну картку, яка поєднує цифрові та традиційні валюти з можливістю використання мультивалютних рахунків, грошових переказів та обмінних операцій.

Wirex — Principal Member платіжних систем Visa та Mastercard, що дозволяє компанії самостійно випускати платіжні картки. Зараз картами Wirex Visa та MasterCard користуються понад 4,5 млн користувачів у 130 країнах. У 2021 році компанія опрацювала транзакцій на $10 млрд.

У січні 2022 року компанія залучила $15 млн інвестицій на розвиток українського R&D-центру. Незважаючи на війну, компанія продовжує активно працювати над технологічними продуктами – фінтех-застосунком Wirex App, що дозволяє розплачуватись криптовалютою за товари й послуги дебетовою карткою з автоматичною конвертацією цифрових активів у євро й долари. А також над Wirex Wallet – децентралізованим криптогаманцем, який можна використати у тому числі для зберігання токенів De-Fi та NFT.

«Wirex категорично засуджує посягання РФ на територіальну цілісність України та вважає всі воєнні дії агресора геноцидом українського народу. Як один з важелів впливу на хід війни, компанія підтримує активні дії щодо виключення Росії з ринку глобальних фінансових послуг та інформаційних технологій. З 25 лютого 2022 року росіяни втратили доступ до продукту Wirex App», – запевняють в компанії.

Офіси Wirex знаходяться у Лондоні (ВБ), Атланті (США), Торонто (Канада), Сінгапурі, Токіо (Японія), а R&D центр розташований в Україні. Глобально над продуктами працюють 400 фахівців, і до кінця 2022 року Wirex планує розширити свою команду до 600 спеціалістів. На сьогодні в офісах Wirex відкрито понад 60 вакантних позицій.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук