Польський пошуковик No Fluff Jobs розмістив понад 800 вакансій для ІТ-фахівців з України

Читати на RU

Польська компанія No Fluff Jobs запустила інформаційний хаб для ІТ-фахівців, де зібрала працедавців із Польщі, Угорщини, Словаччини та Чехії, готових влаштувати на роботу українських IT-спеціалістів як технічних, так і нетехнічних спеціальностей. Переглянути його можна за посиланням. Зараз на ресурсі розміщено понад 800 вакансій зі спеціальною позначкою help4ua.

  • Окрім вакансій, на порталі можна знайти корисну інформацію щодо адаптації в Польщі: оформлення банківських рахунків, медичної допомоги та всього пов’язаного з пошуком роботи, інформацію про зарплати в ІТ у різних країнах Європи.
  • Роботодавці, які розміщують такі вакансії, готові надати додаткові бенефіти новим співробітникам, наприклад, релокаційні пакети, або допомогти з адаптацією в новій країні.
  • Деякі компанії шукають спеціалістів зі знанням української або готові працевлаштувати без знання польської мови. 
  • Вакансії, розміщені на порталі No Fluff Jobs, цікаві і для досвідчених програмістів, і  для початківців, і для нетехнічних спеціалістів, і для фахівців із рекрутменту, HR, маркетингу та дизайну.

No Fluff Jobs — сайт із вакансіями для пошуку роботи для фахівців у IT-сфері, де в кожному оголошенні працедавці вказують «зарплатні вилки». На сайті можна знайти вакансії в Польщі, Україні, Угорщині, Чехії та Словаччині, а також дистанційну роботу. У 2021 році тільки в Польщі було опубліковано понад 90 тисяч вакансій.

Українцям з інших сфер (не IT) також є де шукати роботу по спеціальності – як віддалено, так і за кордоном. Підбірку сервісів ми публікували раніше.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук