Засновник Depositphotos Дмитро Сергієв запустив платформу для фінансової та медіапідтримки малого бізнесу

Читати на RU

Засновник Depositphotos Дмитро Сергієв, котрий влітку 2021 року продав фотобанк американській компанії VistaPrint за $85 млн, ініціював запуск нового проекту — KeepGoing. Це платформа для підтримки власників малого бізнесу та людей творчих професій, що залишилися в Україні. На KeepGoing вони можуть розповісти про свій досвід роботи під час війни й отримати інформаційну, фінансову чи експертну допомогу.

KeepGoing — це, з одного боку, приватний фонд, створений IT-підприємцями, який надаватиме грошову допомогу. З іншого — це медіа, де представники малого бізнесу матимуть змогу поділитися досвідом, розповісти свою історію, отримати пораду та залучити потрібне підтримання від авдиторії, — зазначає Сергієв.

  • Фонд KeepGoing вже зібрав 30 млн гривень. Щоб отримати підтримку від фонду, підприємцям необхідно надіслати заявку, розповівши історію власного бізнесу та його роботу під час війни. Подати заявку на отримання допомоги можна тут.

Нас цікавлять історії підприємств найрізноманітніших профілів. Важливо, щоб їхня діяльність так чи інакше наближала перемогу, була актуальною для країни, яке веде війну. Це можуть бути як виробництва, що працюють задля потреб армії, так і творчі чи медійні проекти, що діють на інформаційному фронті, — розповідає Євген Сафонов, що відповідає за медіа KeepGoing.

  • Окрім цього, платформа працює за принципом краудфандингу. Кожен, ознайомившись з опублікованими на платформі KeepGoing історіями українських підприємців, може на власний розсуд підтримати їх — надіслати кошти безпосередньо на їхні рахунки.
  • У планах у команди KeepGoing — розвиток платформи, розбудова ком’юніті підприємців, організація експертних консультацій і навчання, а також створення бази малих підприємств, які потребують підтримки.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук