Що потрібно знати про монету GST в грі STEPN 

Читати на RU

Гра STEPN дозволяє купляти NFT-кросівки та заробляти криптовалюту під час пробіжок і прогулянок. Всередині проекту гравці торгують за допомогою монети GST, вартість якої зросла втричі від початку року. Розповідаємо про виникнення монети GST (Green Satoshi Token) та гру у Web 3.0 STEPN. 

Як з’явився GST

Green Satoshi Token або GST — це маркер гри STEPN. Це мобільна гра у Web 3.0, в якій можна придбати NFT-кросівки і заробляти криптовалюту на пробіжках та прогулянках. Кросівки можна «прокачувати», щоб вони приносили більше прибутку, або продавати на маркетплейсі всередині гри. Також вони «рвуться», тому іноді їх потрібно ремонтувати. 

STEPN був заснований фінтех-студією Find Satoshi Lab з Австралії у серпні 2021 року. А у жовтні проекту вдалося виграти Solana Ignition Hackathon Gaming Track 2021. Розробники гри кажуть, що проект спрямований на заохочення людей до активного способу життя і на знайомство з концепцією Web 3.0.

GST-3
Фото: STEPN

GST є рідною утилітою платформи STEPN, яку можна використовувати для різних цілей на самій платформ. Користувачі, в яких є NFT-кросівки, можуть заробляти токени GST і купляти нові пари взуття, або ж створювати власні.

Платформа STEPN працює за допомогою токену Solana (SOL) і використовує механізм подвійних токенів, де Green Satoshi Token (GST) є лише валютою в грі, а Green metaverse Token (GMT) – маркером управління. Нещодавно ціна токена GMT зросла більш ніж на 2 000%, що зробило його одним з найефективніших криптотокенів web3 2022 року.

GST-2
Фото: STEPN

Механіка заробітку в грі складна, бо прибуток залежить від великої кількості факторів. В STEPN навіть працює рандомайзер, який робить прибуток за хвилину нестабільним. Однак користувачі Reddit пишуть, що із найдешевшими кросівками вдається заробляти по $40 в день. Дорожчі NFT дозволяють отримувати по $85 за пробіжку.

Автори додатку беруть невеликий відсоток від діяльності користувачів, наприклад, торгівлі NFT, карбування та оренди взуття. У січні STEPN отримав $5 млн у рамках seed-раунду фінансування.

Чим відрізняється GST

Його унікальність, у порівнянні з іншими проектами на ринку, криється в самому проекті STEPN. Команда розробників має намір зробити прорив в індустрії зі ставкою на побудову спільноти та соціальної взаємодії. 

GST не має чітко визначеного максимального запасу, і із загальною кількістю 10 000 000 монет його розподіл такий: 7% на продаж на Binance Launchpad, майже 30%  – на Move and Earn, 14,2 % – на команду, 16,3% – на приватний продаж, 2,5% – на Advisors і решта – на команду.

Скільки коштує

На сьогодні ціна Green Satoshi Token становить близько $5,44 при цілодобовому обсязі торгів $56 млн. У рейтингу CoinMarketCap GST займає 770 номер, з реальною ринковою капіталізацією $19 580 855. В обігу є 3 597 242 монет GST.

GST-1
Графік: CoinMarket
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук