Ajax Systems почала продажі своїх охоронних систем в США

Читати на RU

26 травня українська компанія Ajax Systems розпочала продаж продуктів на ринку Північної Америки. Про це у Facebook написав CEO компанії Олександр Конотопський.

Раніше компанія повідомляла про те, що доставила першу партію своїх систем SS&Si Dealer Network – першому офіційному партнеру в регіоні і одному з лідерів серед дистриб’юторів рішень безпеки і низьковольтного обладнання в США. SS&Si продає продукти Ajax своїм клієнтам на підставі дистриб’юторської угоди.

«Сьогодні ми розпочинаємо продажі в США разом із нашим дистриб’ютором у Північній Америці SS&SI. Приїхала перша поставка. Шість років ми готувалися до цього кроку. Найбільший ринок охоронних систем у світі. І найбільш конкурентний. Глянемо, наскільки ми круті», — пише Конотопський.

Компанія Ajax Systems готувалася до цього масштабного географічного розширення діяльності. Отримавши сертифікати FCC та IC, тепер Ajax збільшуватиме свою присутність на ринках, де використовується діапазон частот 915 МГц, зокрема в США, Канаді, Австралії, Латинській Америці та Південно-Східній Азії.

Нагадаємо, раніше компанія оголосила про запуск заводу в Туреччині.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук