У Львові створять Центр ментального здоров’я

Читати на RU

Львівський ІТ Кластер, місцева влада та Перше медичне об’єднання Львова створять Центру ментального здоров’я. ІТ Кластер покриє велику частину витрат на відкриття, яке разом обійдеться в 5 млн грн.

  • В Центрі ментального здоров’я учасники бойових дій, переселенці та усі інші можуть отримати допомогу психотерапевтів, психіатрів та психологів.
  • В Центрі люди зможуть відвідувати індивідуальні консультації, проходити групову терапію та отримувати комплексну допомогу різного рівня. Потрапити на прийом можна буде за скеруванням від сімейного лікаря.
  • Всі необхідні витрати, пов’язані з ремонтними роботами та облаштуванням приміщень профінансує Львівський ІТ Кластер, а одним з найбільших благодійників є компанія-учасниця Львівського ІТ Кластера JustAnswer. Вартість створення Центру сягає понад 5 мільйонів гривень.
  • Центр ментального здоров’я розпочне свою роботу в вересні 2022 року.

«Для закладу ми виділили цілий поверх, там зараз тривають ремонтні роботи. Також уже підібрана команда із психіатрів, психотерапевтів, які вже почали працювати з пацієнтами», – розповідає Олег Самчук, керівник Першого медичного об’єднання.

В січні Львівський ІТ Кластер запустив маркетплейс для технологічних компаній Lviv Tech. Це B2B-платформа, яка поєднує у собі функціональність онлайн-каталогу ІТ-компаній та маркетплейсу. Бізнеси з усього світу можуть знайти тут підрядника для виконання технічних задач, а зареєстровані компанії — розповісти про свою експертизу та поділитися успішними кейсами.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук