За словами представників мережі «Чорноморка», «Анчоусна» – формат, що спеціалізується на дрібній рибі. У ресторанах на відвідувачів чекає великий асортимент устриць та морепродуктів, ціни на які є трохи демократичнішими, ніж у «Чорноморці». Загалом, «Анчоусна» – це франшизний проект, – станом на вересень 2022 року, в Україні працюють 6 таких закладів. Детальніше про те, як відкрити ресторан «Анчоусна» по франшизі AIN.Business розповіла команда «Чорноморки».
Чим «Анчоусна» відрізняється від «Чорноморки»
Представники «Чорноморки» зазначили, що різниця є. Зокрема:
- «Анчоусна» вважається більш демократичним форматом;
- відрізняється асортиментом меню;
- розміром виробництва;
- інвестиціями;
- формою для персоналу;
- спеціальними акційними пропозиціями, подачею страв, посудом.
Як відкрити заклад «Анчоусна» по франшизі
Вимоги до локації
- Фасадний вхід.
- Площа приміщення від 250 м2.
- Електропостачання від 75 кВт.
- Наявність витяжки або можливість її монтажу.
- Наявність водопостачання та каналізації.
Для відкриття франшизи в 2022 році актуальні міста України з населенням від 250 000 людей. Відкрити партнерський заклад не можна на тимчасово окупованих територіях та в регіонах, де ведуться активні бойові дії.
Умови співпраці з франчайзі
- франчайзинговий платіж 30 000 у.о.;
- роялті від обороту 5%;
- маркетингові відрахування відсутні;
- від $700 до $1200 інвестицій на м2.
- щодо умов розподілення прибутку, в «Чорноморці» готові відповідати в особистій телефонній розмові з потенційним франчайзі.
- також є варіант співпраці, коли «Чорноморка» бере на себе управління франшизним проектом.
Процес запуску
Як стверджують в «Чорноморці», при умові стабільного та своєчасного фінансування, від моменту купівлі франшизи й до повноцінного запуску партнерського ресторану «Анчоусна» проходить до двох місяців. Процес співпраці виглядає так:
- Потенційний франчайзі цікавиться франшизою «Анчоусної».
- Спеціаліст мережі по франчайзингу зв’язується з ним для обговорення деталей.
- Франчайзі отримує договір співпраці.
- Представники «Чорноморки» надають рекомендації щодо приміщення нового закладу.
- Франчайзі знаходить приміщення.
- Між двома сторонами узгоджуються деталі та підписується договір.
- Франчайзі сплачує 100% паушального внеску.
- Мережа надає бізнес-план на основі фінансової моделі, плани приміщень та вимоги щодо дизайну.
- Партнер на підставі планів починає проводити ремонтні та інженерні роботи, а на підставі дизайн коду замовляє дизайн проект.
- «Чорноморка» надає консультативні послуги щодо проведення робіт та узгоджує остаточний дизайн проект, якщо його замовляли в сторонній організації.
- Франчайзі отримує перелік технологічного обладнання, меблів, предметів інтер’єру. інвентарю та ексклюзивний рибний асортимент, з якого складається меню закладу.
- Партнер здійснює закупівлю обладнання, меблів, декору, інвентарю та отримуєте всі необхідні дозвільні документи у місцевої влади.
- Представники мережі також надають консультаційні послуги щодо вибору постачальників.
- Франчайзі проводить набір персоналу.
- Команда мережі «Чорноморка» проводить їх навчання та атестацію.
- Партнер проводить повну комплектацію об’єкта для початку операційної діяльності.
- Франчайзер відправляє команду фахівців на відкриття закладу.
Крім вищезазначеного, команда мережі «Чорноморка» від себе гарантує забезпечення контролю якості.
Куди звертатися
Якщо ви цікавитеся відкриттям закладу «Анчоусна» по франшизі, детальну інформацію вам зможуть надати за телефоном +380988840505, або ж за допомогою електронної пошти: [email protected].
Нагадаємо, раніше AIN.Business розповідав про те, як по франшизі відкрити ресторан «Чорноморка»: