У новий регіональний офіс у Польщі Netflix шукає людей зі знанням української

Читати на RU

В кінці березня компанія Netflix анонсувала відкриття регіонального офісу в Польщі, який відповідатиме за роботу сервісу в країнах Центральної та Східної Європи, зокрема в Україні. Наразі компанія доукомплектовує його штат, і опублікувала низку вакансій для спеціалістів зі знанням української.

Польський регіональний офіс знаходиться у Варшаві. І наразі туди шукають спеціалістів, які займуться просуванням сервісу та комунікаціями з аудиторією на українському ринку – а саме маркетолога та SMM-спеціаліста. Вакансії можна переглянути за посиланням.

Від кандидатів вимагається наявність релевантного досвіду на ринках CEE (зокрема в Україні), гарні навички спілкування англійською та знання однієї з мов регіону (зокрема української). Таких самих спеціалістів шукають для ринків Польщі, Румунії, Чехії та Угорщини.

Нагадаємо, Netflix запустив українську локалізацію в жовтні 2021 року. З цього моменту українські глядачі отримали інтерфейс українською мовою, а фільми і серіали стали доступні не лише з українськими субтитрами, а й дубльовані українською мовою. Українська стала однією з більш ніж 30 мов, якими Netflix доступний в усьому світі.

Загалом Netflix запустився в Україні у 2016 році. Український сервісний центр доступний за посиланням help.netflix.com/uk.

Чому це цікаво

Як сказано в описі вакансій, спеціалісти варшавського офісу будуть займатися просуванням сервісу на локальну аудиторію та працювати з окремими ринками, враховуючи їх специфіку і національні відмінності. Це – чудова новина для України, яку західні компанії звикли плутати з росією.

Те, що український напрям тепер буде супроводжуватися у Польщі в рамках регіону CEE свідчить про культурний відрив від рф. А наявність україномовних спеціалістів (вважаємо, що у Варшаві знайдеться чимало кваліфікований українців, які зможуть обійняти вищезгадані посади) в команді Netflix це тільки закріплюватиме.

Netflix оголосив про припинення роботи на російському ринку на початку березня 2022 року. Компанія зупинила всі проекти на території рф, як і роботу сервісу.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук