CEO CD Projekt RED йде після 30 років роботи, студія анонсує нові ігри

Читати на RU

CEO польської студії розробки ігор CD Projekt RED Марчін Івінскі повідомив, що йде зі своєї посади. Водночас студія, відома серією ігор про відьмака Геральта та Cyberpunk 2077, оголосила про роботу одразу над кількома новими іграми.

Івінскі йде з поста CEO

  • Заяву CEO опублікували в офіційному Twitter студії: він написав відкритого листа до співробітників та клієнтів.
  • У листі він пише про те, що був на цій посаді 30 років, але переходить до наглядової ради.

«Для мене це дуже важливий момент. Я був у CD Projekt RED майже 30 років і бачив, як вона з невеличкої команди бунтівників виросла до глобального розробника RPG-ігор, які обожнюють мільйони по всьому світі. Коли ми з Міхалом Кічінським засновували компанію, ми навіть у найсміливіших мріях не могли уявити цю неймовірну подорож», — пише він.

Нові ігри

Після виходу третьої та найуспішнішої гри серії The Witcher фанати переживали, що на цьому історія відьмаків з Каер-Морхена завершиться: на це натякали й самі розробники. На щастя, команда оголосила про продовження франшизи. Про неї мало що відомо окрім того, що вона відбуватиметься у тому ж всесвіті. Над грою працюватиме окрема студія The Molasses Flood, що належить польській компанії.

Окрім продовження відьмачої саги польська студія оголосила і про нову гру у світі Нічного міста, чи буде це пріквел, а чи продовження історії Ві, а чи можливо цілковито незалежний сюжет (як у недавньому аніме по цьому ж всесвіту), ми поки не знаємо. Кодова назва для продовження ігри про відьмака — Sirius, для Найт-сіті — Orion.

Також компанія оголосила і про те, що працює над повністю новою грою:

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук