Meest запустив доставку з українських інтернет-магазинів до Польщі. Rozetka вже підключилась

Читати на RU

Українська логістична компанія Meest запустила доставку товарів з українських інтернет-магазинів до Польщі. Таким чином українці, які перебувають за кордоном, можуть користуватися звичними для них сервісами та підтримувати економіку країни. Першим партнером Meest стала Rozetka

Що пропонується споживачам

  • Серед доступної продукції для доставки — товари для дому, одяг, взуття, засоби гігієни, товари для дітей, спорту, туризму та інші речі широкого попиту.
  • Відправлення здійснюється за стандартними тарифами оператора, а вартість посилки не має перевищувати 150 євро через митні обмеження Єврозони.
  • Оплатити товар можна банківською карткою та оформити доставку до найближчого пункту видачі чи поштомату. Уточнення способу доставки проводиться при надходженні посилки до Польщі. 

Як це працюватиме для продавців

  • На першому етапі Meest запропонував послугу корпоративним клієнтам. Наступний етап — адаптація рішень для малого та середнього бізнесу із подальшим розширенням географії країн доставки.
  • Компанія супроводжуватиме корпоративних партнерів при реєстрації у міжнародних торговельних системах згідно з вимогами локального законодавства, узгодженні переліку допустимих груп товарів для торгівлі, адаптації точок взаємодії з клієнтом, локальної, відповідно до специфіки країни, доставки, налаштуваннях способів доставки у кошику онлайн-магазину, організації клієнтських повернень тощо.
  • Meest володіє власними складськими приміщеннями у США, Китаї, Угорщині, Україні, Польщі та Великобританії. І здійснює для партнерів прийом, сортування, маркування, консолідацію й відправку посилок. ​

Чому це важливо

Через війну багато українців виїхали до Польщі. Нова послуга дозволить їм здійснювати покупки на звичних майданчиках і в українському інтерфейсі. У свою чергу для продавців це можливість значно розширити географію реалізації своїх товарів, повернувши не тільки частку споживачів, що виїхали, але й залучити нових клієнтів, які постійно проживають у Польщі.

Нагадаємо, нещодавно Верховна Рада ухвалила законопроект №4353 «Про поштовий зв’язок», який унормовує роботу поштоматів та кур’єрські послуги. Закон також впорядковує міжнародну доставку і покладає моніторинг якості надання універсальних послуг поштового зв’язку на нацрегулятора.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук